Παναθηναϊκός: «Πιθανή επαφή για τον Φοφανά - Ψάχνεται να φύγει ο Μπουζούκης»

Παναθηναϊκός: «Πιθανή επαφή για τον Φοφανά - Ψάχνεται να φύγει ο Μπουζούκης»

Το προφίλ του Γκουεσούμα Φοφανά, τον οποίο το γαλλικό Footmercato παρουσιάζει να απασχολεί τον Παναθηναϊκό, σκιαγράφησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι στο στιλ του Νιάς. Έχει καλύτερη τεχνική. Λιγότερη ταχύτητα, δεν είναι τόσο γρήγορος. Έχει επιθετικό μαρκάρισμα και περνάει μπροστά την μπάλα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Ο Ντρεοσί ήταν στο εξωτερικό. Δεν αποκλείω να υπήρξε επαφή με τον παίκτη που μένει ελεύθερος και δεν χρειάζεται να συζητήσει με την ομάδα του. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Νιάς, ο Αγιούμπ φαίνεται πως θα αποχωρήσει, ενώ ερωτηματικό είναι ο Μπουζούκης που δείχνει να ψάχνεται να φύγει επειδή δεν υπολογίζεται από τον προπονητή. Αν αλλάξει ο προπονητής, δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει με τη συγκεκριμένη περίπτωση».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον πρώτο τελικό που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος το απόγευμα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News