Παναθηναϊκός: «Πιθανή αποχώρηση αν έρθει ο Πονίτκα - Ποιος το φαβορί»

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Οικονομικός παίκτης ρόλων

Ο Ματέους Πονίτκα είναι ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους στο Eurobasket, με τον Πολωνό διεθνή να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Ο Πολωνός φόργουορντ ολοκλήρωσε το Eurobasket με 13,4 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 5,7 ασίστ, ενώ στα συν του συγκαταλέγεται και το ότι γνωρίζει πολύ καλά από Euroleague.

Όλα αυτά έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των «πράσινων», οι οποίοι θα επιχειρήσουν να κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν, παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Ρέτζιο Εμίλια.

Μάλιστα, σε περίπτωση που τελικά οι «πράσινοι» αποσπάσουν την υπογραφή του Πονίτκα, δεν αποκλείεται ο Πολωνός να μην έρθει σαν εξτρά παίκτης, αλλά ως αντικαταστάτης ενός από το υπάρχων ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του superbasket.gr, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του Άντριου Άντριους και, παρά το γεγονός πως ο Αμερικανός πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την περσινή σεζόν στο BCL, φαίνεται πως δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στο ανώτερο επίπεδο, αυτό της Euroleague.

Έτσι, αν και ακόμα βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, έχει περάσει από τις σκέψεις των «πράσινων» το ενδεχόμενο αντικατάστασης του με τον Πολωνό διεθνή.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News