Παναθηναϊκός: Πίρσμαν και Φεράρι για το... καλοκαίρι!

Παναθηναϊκός: Το σενάριο για τον «ελεύθερο» Πίρσμαν

Δύο παίκτες που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, φαίνεται να έχει στη λίστα του ο Παναθηναϊκός ενόψει καλοκαιριού!

Ο λόγος για τους Φεράρι και Πίρσμαν που αγωνίζονται σε Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα, σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport.

Υπενθυμίζεται ότι για τον πρώτο είχε γίνει κίνηση απόκτηση στα τέλη του καλοκαιριού, οι δύο πλευρές έφτασαν κοντά αλλά δεν είχαμε «γάμο».

Από την άλλη, ο Μάρβιν Πίρσμαν, που πέρυσι μέτρησε 35 παιχνίδια και 4 ασίστ, είναι πιθανό να απασχολήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Ηπείρου επιδιώκει την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Βέλγου αμυντικού που λήγει το καλοκαίρι του ΄22, ωστόσο ο Πίρσμαν δεν δείχνει τη διάθεση το τάιμινγκ που διανύουμε να δεσμευτεί μέσω ενός νέου συμβολαίου με τον ΠΑΣ και εξετάζει την προοπτική να βρει καλύτερη ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο αγωνίζονται στη θέση του αριστερού μπακ, θέση στην οποία σίγουρα θα υπάρξει ενίσχυση, με την ανανέωση του Χουάνκαρ να αποτελεί προτεραιότητα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News