Παναθηναϊκός: Πήρε θέση η ΠΑΕ στα σενάρια για Μιλόγεβιτς

Παναθηναϊκός: Πήρε θέση η ΠΑΕ στα σενάρια για Μιλόγεβιτς

Τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς «στέλνει» με… σιγουριά στον Παναθηναϊκό ο Τύπος της Σερβίας για ν’ αντικαταστήσει τον Λάζλο Μπόλονι!

Ο άλλοτε προπονητής του Πανιώνιου και του Ερυθρού Αστέρα, έχει μείνει δίχως δουλειά από τον Μάρτιο όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Αλ – Αχλί.

Σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο και πιο συγκεκριμένα την ιστοσελίδα sportske.net, ο Μιλόγεβιτς φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τον Λάζλο Μπόλονι ν’ αποχαιρετά το κλαμπ, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στο δημοσίευμα.

«Κανένα θέμα»

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια…

«Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα στη Σερβία τα οποία επικαλούνται ελληνικές πηγές και αναφέρουν ότι βρισκόμαστε μια ανάσα από την συμφωνία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Δεν υφίσταται κανένα τέτοιο θέμα και η όποια αναπαραγωγή του ισοδυναμεί με σενάριο επιστημονικής φαντασίας», λένε χαρακτηριστικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News