Παναθηναϊκός: Πήρε πληροφορίες για Ελλάδα ο Πασκάλ

Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Έρικ Πάσκαλ

Το όνομα του Έρικ Πάσκαλ έχει «κυκλώσει» ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, με τους «πράσινους» να ψάχνουν την υπέρβαση από το ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, τον οποίο είχαν επιλέξει οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο ντραφτ του 2019 (Νο41), έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ράντονιτς από τους παίκτες που έχουν προταθεί στο «τριφύλλι», κυρίως για την αθλητικότητα και τη διάρκεια που δείχνει τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Στη ρούκι σεζόν του με τους Ουόριορς είχε μέσο όρο 14 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ, αλλά ο χρόνος παραμονής του στο παρκέ ήταν αυξημένος (28΄), ελέω της απουσίας των σταρ των «Πολεμιστών». Ωστόσο, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ ο χρόνος του ήταν περιορισμένος, με τους μέσους όρους του να πέφτουν στους 5.8 πόντους και 1.8 ριμπάουντ σε 13΄ συμμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το SDNA.gr, ο Πάσκαλ συζήτησε με τον πολύ καλό του φίλο, Ντελρόι Τζέιμς, που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ από το 2017 έως το 2019, συλλέγοντας πληροφορίες για την Ελλάδα, αλλά και την ζωή στην Αθήνα.

Πληροφορίες οι οποίες τον άφησαν πολύ ικανοποιημένο και δεν αποκλείεται να παίξουν ρόλο στην τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News