Παναθηναϊκός: Περνάει από ακτίνες «Χ» τον Σέργκι Ενρίτς

Παναθηναϊκός: Περνάει από ακτίνες «Χ» τον Σέργκι Ενρίτς

Άλλο ένα όνομα επιθετικού προτάθηκε στον Παναθηναϊκό το τρέχον καλοκαίρι με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να εξετάζει και αυτήν την περίπτωση.

Η έλευση του Ρούμπεν Πέρεθ «ενεργοποίησε» τους Ίβηρες και ο ατζέντης του 31χρονου Σέργκι Ενρίτς προώθησε τον πελάτη του στο Τριφύλλι, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Ο Ισπανός φέρει ομοιότητες με τον Πέρεθ, παρά το γεγονός πως δεν αγωνίζονται στην ίδια θέση. Είχε μια γεμάτη σεζόν στην Πριμέρα Ντιβίζιον με την Έιμπαρ (28 συμμετοχές, 4 γκολ) και είναι ανοικτός να αφήσει τη χώρα του μετά από χρόνια, για κάτι διαφορετικό.

Συνολικά, στη La Liga έχει 192 εμφανίσεις και 34 γκολ (25 ασίστ), ενώ στη Segunda Division 125 εμφανίσεις για 36 γκολ και 9 ασίστ. Αν ο Καρλίτος αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, τότε, θα αυξηθούν οι πιθανότητές του.

Και το κασέ του είναι παραπλήσιο με εκείνο του πράσινου – πλέον – χαφ, με την αξία του να εκτιμάται στο 1,8 εκατ. ευρώ. Στο παρελθόν έχει παίξει στις Μαγιόρκα, Αλκορκόν, Ουέλβα και Νουμάνθια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News