Παναθηναϊκός - Περιστέρι Live Streaming

Παναθηναϊκός - Περιστέρι Live Streaming

Παναθηναϊκός – Περιστέρι Live Streaming

Δείτε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι για την 8η αγωνιστική της Basket League.

  • 10/12/2018 – 19:00
  • ΟΑΚΑ
  • Cosmote TV 4

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι στο πλαίσιο της 8ης αγνωστικής της Basketleague. Σε ζωντανή μετάδωση από το Newspao.gr

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται το Περιστέρι για την 8η αγωνιστική της Basket League, με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει μόνο αήττητο και πρώτο στο Πρωτάθλημα και θα τον «γιατρέψει» κάπως ψυχολογικά.

Οι «πράσινοι» μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας με τον αποψινό τους αντίπαλο και στην 8η αγωνιστική που ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα επιδιώξουν τη νίκη που θα τους κρατήσει μόνους πρώτους και αήττητους.

Παράλληλα, θέλουν να αξιοποιήσουν και ψυχολογικά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σαν αναλγητικό μετά τις συνεχόμενες ευρωπαϊκές ήττες, ψάχνοντας ένα ακόμη ψήγμα αυτοπεποίθησης για να αλλάξουν το σκηνικό στη Euroleague.

Παναθηναϊκός – Περιστέρι Live Streaming:

Με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με το Περιστέρι Βίκος Cola ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική της Betshop Basket League.

Πρόκειται για μια αναμέτρηση μεταξύ των δύο αήττητων ομάδων της βαθμολογίας, που θα είναι η πρώτη τους από τις 24 Μαρτίου 2013 όταν οι “πράσινοι” είχαν επικρατήσει με 85-60 (Μπανκς 19, Μπράμος 14 – Παπαντωνίου 18, Μίτσελ 11).

Αυτή θα είναι συνολικά η 43η συνάντηση των δύο ομάδων στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93), με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να κυριαρχεί με 36 νίκες, έχοντας σημειώσει 21 από αυτές στα 22 εντός έδρας παιχνίδια του απέναντι στο Περιστέρι Βίκος Cola.

Η μοναδική εκτός έδρας επιτυχία των “κυανοκίτρινων” ήταν εκείνη του 1ου ημιτελικού των πλέι οφ του 2003 όταν επικράτησαν με 85-82 (Μίντλετον 21, Κουτλουάι 15 – Πελεκάνος 22, Χάτσον 14). Έκτοτε οι “πράσινοι” μέτρησαν 14 συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτως έδρας.

Κάνοντας το 170ό παιχνίδι του στην Betshop Basket League, ο Τζέιμς Γκιστ θα “πιάσει” στην 8η θέση της σχετικής λίστας των ξένων παικτών του επαγγελματικού Πρωταθλήματος τον Ουόλτερ Μπέρι.

Η διαφορά του είναι ότι ο Γκιστ φτάνει σε αυτόν τον αριθμό συμμετοχών με μία ομάδα ενώ ο “Truth” αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Άρη και Μακεδονικό.

Διψήφιο αριθμό ranking και στις πέντε συμμετοχές του στην Betshop Basket League είχε ο Ντεσόν Τόμας. Ο Αμερικανός ακόμη είχε 2+ εύστοχα δίποντα και 2+ κερδισμένα φάουλ και στα πέντε παιχνίδια του στην κατηγορία.

Τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια με μονοψήφιο αριθμό λαθών μετράει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αλλά και τρία συνεχόμενα στα οποία δεν ξεπέρασε τα επτά εύστοχα τρίποντα.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV 4

Παναθηναϊκός – Περιστέρι Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

 

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://www.sportingvideo.com/20181210/vv5c0d9a19d340d2.07512075-2108920.html

Παναθηναϊκός – Περιστέρι Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News