Παναθηναϊκός-Περιστέρι Live Streaming

Παναθηναϊκός-Περιστέρι Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ (20:00)…

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Ζαλγκίρις, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση στο παιχνίδι με το Περιστέρι του Αργύρη Πεδουλάκη στο ΟΑΚΑ (20:00, ΕΡΤ3).

Πρώτη επιστροφή για τρεις

Τέσσερα από τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου επιστρέφουν αύριο ως αντίπαλοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ. Ο Αργύρης Πεδουλάκης που πέραν του ότι έχει φορέσει την πράσινη φανέλα ως αθλητής, έκανε τρεις θητείες στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και είναι τρίτος σε αγώνες σε αυτόν, στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (73) πίσω μόνον από τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τον Τσάβι Πασκουάλ.

Παναθηναϊκός-Περιστέρι Live Streaming

Ο Γιάννης Μπουρούσης επέστρεψε στη Stoiximan Basket League κάνοντας ντεμπούτο με το Περιστέρι το περασμένο Σάββατο στον αγώνα με το Λαύριο Megabolt. Επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον οποίο κατέκτησε Πρωτάθλημα και Κύπελλο στη σεζόν 2016-17 ενώ έφτασε μέχρι τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο Γιάννης Αθηναίου ήταν πέρσι μέλος των «πράσινων» όμως η ρήξη χιαστού που είχε υποστεί πριν την έναρξη της σεζόν, δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί με τη φανέλα τους. Σε αυτήν τη λίστα ανήκει και ο Γάιος Σκορδίλης που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην περίοδο 2012-13 με προπονητή τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Δείτε τον αγώνα ΖΩΝΤΑΝΑ από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.ertflix.gr/ert3-live/

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News