Παναθηναϊκός: Περίπτωση... Μπουζούκη ο Χατζηθεοδωρίδης

Άξιος της μοίρας του ο Παναθηναϊκός

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης είναι μια περίπτωση με πολλές ομοιότητες με εκείνη του Γιάννη Μπουζούκη.

Τα δύο παιδιά ξεκίνησαν σούπερ τη σεζόν 2018-2019 αλλά στη συνέχεια ο σύλλογος δεν τους πίστεψε με αποτέλεσμα να χάσουν το ρυθμό τους και να βρεθούν στο…βάθος του rotation, πληρώνοντας και κάποιους τραυματισμούς που τους άφησαν ακόμα πιο πίσω.

Στην περίπτωση του βραχύσωμου μπακ-χαφ έχουμε ένα ποδοσφαιριστή που δεν είχε την εξέλιξη που αναμενόταν. Έχει αρετές που μπορούν να τον κάνουν χρήσιμο μιας και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, να βοηθήσει στα άκρα της άμυνας, της επίθεσης και σαν εσωτερικός χαφ.

Τα προσόντα του είναι περισσότερο έντασης και νεύρου και το γεγονός, πως δεν καθιερώθηκε σε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο, δεν τον έχει βοηθήσει να εξελίξει τα προσόντα και να βελτιώσει τις αδυναμίες του.

Την πρώτη του χρονιά έπαιξε 20 ματς στο πρωτάθλημα συνολικά 939 λεπτά και πέτυχε 3 τέρματα και είχε 5 συμμετοχές στο κύπελλο με 1 τέρμα. Από κει και πέρα αρχίζει η φθίνουσα πορεία αν και το παλικάρι παίζοντας πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα έδειχνε… αεράτο, σκοράροντας και 4 φορές, σπάνιο για παίκτη που έρχεται από την γραμμή άμυνας, δείχνοντας πως του άρεσαν οι προωθήσεις κι είχε καλά ζυγισμένα τελειώματα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News