Παναθηναϊκός: Περιμένοντας τις επιστροφές... μεταγραφές!

Ανατροπή από 1-0 σε 1-2 στο Πρωτάθλημα πριν έξι χρόνια ο Παναθηναϊκός!

Το πιο συνηθισμένο που γίνεται σε εκτός έδρας βραδιές που ο Παναθηναϊκός θα δεχτεί πρώτος γκολ είναι η κατάρρευσή του: θυμηθείτε τι του έχουν κάνει ομάδες όπως η Λαμία, η Τρίπολη, ο ΠΑΣ που σίγουρα δεν συγκαταλέγονται στα μεγαθήρια.

Την Τετάρτη ο σύλλογος δεν πιέστηκε πολύ στη μεσαία γραμμή, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να κρατήσει μπάλα όσο περίμενε ο προπονητής του, το μόνο θετικό στο παιχνίδι ήταν η όρεξη του Φώτη Ιωαννίδη που ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές του ματς δεν κρύφτηκε ποτέ, σαν να έπαιζε μόνος εναντίον πολλών.

Ο νεαρός φορ τα έδωσε όλα, τα έβαλε πολλάκις με την άμυνα του αντιπάλου, όλοι οι υπόλοιποι έκαναν μάλλον λίγα και στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο.

Ο σύλλογος συνέχισε την κακή του παράδοση μακριά από την Αθήνα και περιμένει… ενισχύσεις (που θα είναι σαν μεταγραφές) από Κουρμπέλη-Σένκεφελντ εάν και εφόσον οι δυο τους προλάβουν να παίξουν μέχρι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News