Παναθηναϊκός: Πέρι ή Νέντοβιτς; Εμείς με αυτόν θα συνεχίζαμε...

Παναθηναϊκός: Οι φαρμακερές ατάκες του Πρίφτη είχαν αιτία!

Θα επιλέξει να κόψει τον Κέντρικ Πέρι από το ρόστερ της Basket League ο κόουτς; Εμείς αν ήμασταν στη θέση του θα αφήναμε λίγο καιρό εκτός τον Νεμάνια Νέντοβιτς ώσπου ο Σέρβος να συνέλθει.

Ο Αμερικανός (παρότι εκνευρίζει ώρες-ώρες με το στυλ και την αστοχία του) τουλάχιστον παραμένει ενεργός αθλητής με πνευμόνια και μεγάλη ταχύτητα.

Ο προπονητής θέλει να έχει στη backcourt, αθλητές με ικανότητα τόσο στην εκτέλεση, όσο και στη δημιουργία μέσα από pick-n-roll καταστάσεις. Για το τελευταίο ο Κέντρικ δεν διακρίνεται βέβαια.

Το πιο σημαντικό στοιχεί του είναι η ταχύτητα και η ικανότητα του να εκτελεί από δύο ζώνες(μακρινή εκτέλεση/ ενδιάμεση εκτέλεση). Χρειάζεται τον ελάχιστο χώρο για να εκτελέσει, στις περιπτώσεις που ο αμυντικός του τον αφήνει ο Αμερικανός μπουκάρει.

Απλά επειδή έχει χάσει μερικά εύκολα λέι-απ ο κόσμος (που πάντα ψάχνει παίκτες για να ξεσπά τα νεύρα του) τον στοχοποίησε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News