Παναθηναϊκός: Πέρασε το πρώτο... τεστ ο Μάγκνουσον

Παναθηναϊκός: Πέρασε το πρώτο... τεστ ο Μάγκνουσον

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον αποκτήθηκε για να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής του Παναθηναϊκού και ήδη έχει ξεκινήσει να δείχνει πολύ καλά στοιχεία.

Ο Ισλανδός είναι ένας δυνατός αμυντικός ο οποίος έχει καλή τεχνική και βοηθάει πολύ στο build up. Στο πρώτο αγώνα με την Σλάβια Πράγας ήταν από τους ελάχιστους που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Ο υψηλόσωμος στόπερ ήρθε για να αντικαταστήσει τον Βέλεθ όμως ήδη δείχνει ότι είναι πολύ καλύτερος παίκτης από τον Ισπανό.

Σίγουρα, ακόμα δεν βρίσκεται στο 100% σε επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας καθώς δεν έχει συμπληρώσει ούτε ένα μήνα στην ομάδα όμως όσο περνάει ο καιρός θα εμφανίζεται όλο και καλύτερος.

Αναμφίβολα, ομάδα και κόσμος θα πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένοι από τον ερχομό του αρχηγού της Ισλανδίας στον Σύλλογο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News