Παναθηναϊκός: Πέντε γκαρντ για τον Εξάστερο

Το «like» του Τζαλίν Σμιθ για Παναθηναϊκό! (pic)

Μετά την απόφαση του Τι Τζέϊ Μπρέϊ να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, οι πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση γκαρντ.

Στην αγορά, δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που θα μπορούσαν να απασχολήσουν το τριφύλλι, τόσο οικονομικά όσο και… παικτικά.

Ποιοι είναι ελεύθεροι;

Νόρις Κόουλ: Πρώην παίκτης της Βιλερμπάν, γνωρίζει από Ευρωλίγκα. Με την Βιλερμπάν είχε 13,7 πόντους κατά μέσο όρο με 35% στο τρίποντο ενώ μοίραζε 3,6 ασίστ ανά αγώνα.

Τζαλίν Σμιθ: Η αποκάλυψη της Λούντβιγκσμπουργκ. Είναι κοντά στην Άλμπα, αλλά δεν έχει κλείσει. Πέρυσι είχε 15,7 πόντους και 5,6 ασίστ κατά μέσο όρο.

Μπραντ Γουαναμέικερ: Ελεύθερος με εμπειρία από Ευρωλίγκα. Τον γνωρίζουμε από τη σεζόν 2017-2018 που έπαιξε με τη φανέλα της Φενέρ.

Ντάριους Άνταμς: Εδώ και πολλά χρόνια αγωνίζεται στην Κίνα, το 2016 έπαιξε στη Μπασκόνια.

Τζος Γκρέι: Τον είχε τσεκάρει και πέρυσι ο Παναθηναϊκός, θέλει ΝΒΑ. Το μοναδικό του ταξίδι εκτός ΝΒΑ ήταν αυτό στη Νότια Κορέα, όπου και έπαιξε την σεζόν 2018/2019 με τους Changwon LG Sakers.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News