ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδας 2020/21

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Panathinaikos – PAS Giannina Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming:

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Μόνο νίκη και πρόκριση για τον Παναθηναϊκό…

Μπορεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι προημιτελικός, όμως για το τριφύλλι έχει χαρακτήρα τελικού και η πρόκριση επιβάλλεται να κατακτηθεί (3/3, 20:00).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει. Αυτή τη φορά την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι και πλέον το νικηφόρο και αήττητο σερί αποτελεί μακρινή ανάμνηση. Οι πράσινοι εκτός από την ήττα από τον ΠΑΣ στο κύπελλο που καλούνται να ανατρέψουν (1-2), έχασαν και στο πρωτάθλημα μετά από δύο μήνες από τον Παναιτωλικό (1-0).

Ο Λάζλο Μπολονι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει και πάλι στη διάθεση του τους Σανκαρέ και Σέκενφελντ. Αποτελεί ερωτηματικό αν ο Ρουμάνος τεχνικός θα κάνει και άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την ισοπαλία με την ΑΕΚ. Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι η προσέγγιση του τριφυλλιού για αυτόν τον αγώνα. Αναμένεται να μπει με μοναδικό στόχο τη νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά. Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ με προβάδισμα στο σκορ από το ημίχρονο προσφέρεται στο 1.46.Live Streaming Παναθηναϊκός

Βέλεθ για τον επαναληπτικό με ΠΑΣ:

«Απλώς να…  νικήσουμε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ματς, είναι όντως σαν τελικός για εμάς. Χάσαμε μία σημαντική ευκαιρία κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, διότι έρχεται ένας άλλος πολύ σημαντικός αγώνας την Τετάρτη για το Κύπελλο. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε σαν να είναι ένα απλό παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε μέσα, έχοντας στο μυαλό μας από το πρώτο λεπτό μόνο το πώς θα φτάσουμε στη νίκη. Μετά θα ασχοληθούμε με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν». 

Panathinaikos – PAS Giannina Live Streaming

Ο ΠΑΣ από τη δική του πλευρά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει και το προβάδισμα, αλλά και την έλλειψη άγχους, πράγματα που τον καθιστούν επικίνδυνο! Βέβαια, οι Ηπειρώτες γνωρίζουν ότι το 2-1 δεν τους εξασφαλίζει κάτι και αυτό σημαίνει ότι δεν θα παίξουν ψάχνοντας ένα γκολ που θα τους διευκολύνει και αυτό είναι που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός. Η ισοπαλία στην Λεωφόρο έχει απόδοση 3.85.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στον θεσμό του Κυπέλλου και πέρσι με το σκηνικό να είναι περίπου το ίδιο! Συγκεκριμένα ο ΠΑΣ είχε επιβληθεί 1-0 στην έδρα του και στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 και μάλιστα με ανατροπή, καθώς η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη ήταν μπροστά στο σκορ με 0-1 στο ημίχρονο! Αν σημειωθούν 4 ή περισσότερα γκολ στο ματς(over 3.5) έχει απόδοση 4.00. 

Συνολικά στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδι Παναθηναϊκού-ΠΑΣ στην Αθήνα το τριφύλλι έχει μόνο νίκες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

https://pastebin.com/RwZvDhwX

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News