Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Άξιος της μοίρας του Παναθηναϊκός - Έ-χ-ασε την ευκαιρία

Για τη νίκη πρόκριση κόντρα στον ΠΑΣ ο Παναθηναϊκός…

Ο Παναθηναϊκός μπήκε μόνος του στα δύσκολα και τώρα τρέχει για την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «πράσινοι» γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα από τους Ηπειρώτες με 2-1 και πλέον καλούνται να πάρουν την πρόκριση, θέλοντας μόνο νίκη στη Λεωφόρο.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έχει σαν στόχο το Κύπελλο και σαφώς θέλει να αποφύγει αποκλεισμούς οδυνηρούς όπως τύπου Λαμίας. Η εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και ο Παναθηναϊκός ξέρει τι πρέπει να προσέξει.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ με σκορ 1-1. Το αποτέλεσμα αυτό τους άφησε στο -3 από τους «κιτρινόμαυρους» στη μάχη για την κατάκτηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος.

Το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1HD. Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 20:00.

Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Όσα δήλωσε ο Βέλεθ για τον επαναληπτικό

«Πρέπει απλώς να…  νικήσουμε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ματς, είναι όντως σαν τελικός για εμάς. Χάσαμε μία σημαντική ευκαιρία κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, διότι έρχεται ένας άλλος πολύ σημαντικός αγώνας την Τετάρτη για το Κύπελλο. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε σαν να είναι ένα απλό παιχνίδι. 

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ο Βέλεθ συνέχισε λέγοντας:

Πρέπει να μπούμε μέσα, έχοντας στο μυαλό μας από το πρώτο λεπτό μόνο το πώς θα φτάσουμε στη νίκη. Μετά θα ασχοληθούμε με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν». 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News