Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε πλήρως αυτό που του έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, τις στατικές φάσεις. Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα «υπέγραψε» φαρδιά πλατιά το 3-0 κόντρα στους Γιαννιώτες με την πιο παραγωγική του βραδιά και βεβαίως, το πρώτο του χατ τρικ στο πρωτάθλημα. Οι δύο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αποδείχθηκαν μοιραίοι, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (10/10): Στη διακοπή για το ημίχρονο υπό την ασφάλεια του 2-0, «δοκίμασε» το σύστημα 4-2-3-1 και του… βγήκε σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι είδαμε στα προηγούμενα ματς. Βεβαίως, υπήρξε και μια σχετική χαλαρότητα, λόγω του ισχυρού προβαδίσματος, ειδικότερα μετά το 3-0. Τεράστια δουλειά στην άμυνα, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου το Τριφύλλι.

Μπρινιόλι (9/10): «Θεατής» στον αγώνα ο Ιταλός γκολκίπερ, όποτε χρειάστηκε να επέμβει, ήταν σταθερός.

Πούγγουρας (9/10): Ασταμάτητος ο Έλληνας στόπερ, «καθάρισε» κυριολεκτικά τους αντιπάλους του.

Σάρλια (9/10): Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κροάτης. Αντικαταστάθηκε στο 81ο λεπτό για την επιστροφή του Σένκεφελντ στη δράση.

Σάντσες (8/10): Έπαιξε μετά από μεγάλο διάστημα στη βασική ενδεκάδα (είχε και έναν τραυματισμό το καλοκαίρι) και ήταν θετικός. Απέδειξε ξανά πως είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που δικαίως ανανέωσαν οι «πράσινοι».

Γκάνεα (8/10): Έβγαλε ένα ζευγάρι αγώνων στη Λεωφόρο με ΑΕΚ και ΠΑΣ με κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό τρόπο. Θα μπορούσε μέχρι και δίχτυα να βρει σε μια απειλητική σέντρα σουτ στο πρώτο παιχνίδι. Άφησε τη θέση του στον Χουάνκαρ στο 72ο λεπτό.




Πέρεθ (8,5/10): Βελτιωμένος ο Ισπανός σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εξαιρετικός για ακόμη μια φορά στο passing game, είχε ευκαιρία για ένα καλύτερο σουτ στο πρώτο ημίχρονο.

Κουρμπέλης (8/10): Πολύ καλός ο «αρχηγός» στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε. Λόγω του σκορ αντικαταστάθηκε για την είσοδο του Μπερνάρ προκειμένου ο Γιοβάνοβιτς να δοκιμάσει πράγματα στο χορτάρι.

Τσέριν (8,5/10): Ασταμάτητος ο Σλοβένος, δείχνει συνεχώς τα διαπιστευτήρια γιατί λογίζεται ως βασικός από τον προπονητή του. Του λείπει και το γκολ, είναι θέμα χρόνου να το βρει!

Αϊτόρ (10/10): Δώστε του τη μπάλα να την πάρει σπίτι. Ο απόλυτος MVP με τρία γκολ, ο μετρ… των στημένων, ο άνθρωπος που «ξεκλειδώνει» τις αντίπαλες άμυνες. Ανανεώστε τον… προχθές!




Παλάσιος (8/10): Δεν του βγήκε κάποια προσπάθεια , ωστόσο, έδωσε τις μάχες του και ήταν υπερπολύτιμος για τους «πράσινους». Βγήκε στο 73ο λεπτό για να μπει ο Βέρμπιτς.

Σπόραρ (-): Ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης. Χτυπήθηκε στην εγκληματική έξοδο του Σούλη που έθεσε σε κίνδυνο την κατάσταση τόσο του ιδίου, όσο και του Σλοβένου φορ. Στο μισάωρο θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ, όμως, ο Έλληνας γκολκίπερ βρήκε απάντηση. Πήρε τη θέση του ο Ιωαννίδης.




Μπερνάρ (7/10): Μπαίνει περισσότερο στο κλίμα ο Βραζιλιάνος, ο οποίος έκανε μια πολύ όμορφη ενέργεια και έβγαλε μια εξαιρετική τελική πάσα στον Ιωαννίδη που δεν ολοκλήρωσε τη φάση.

Χουάνκαρ – Σένκεφελντ – Βέρμπιτς (-): Δεν μπορούν να κριθούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News