Παναθηναικος - Παρτιζαν καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 3/11

Παναθηναϊκός: Το μεγάλος... κέρδος από την ήττα

Παναθηναικος – Παρτιζαν καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση της 6ης αγωνιστικής της Euroleague

Με κομμένη την ανάσα αναμένεται η επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.

To «τριφύλλι» φιλοδοξεί, μετά τις τρεις σερί ήττες (1-4) να επιστέψει στις επιτυχίες και παράλληλα να συνεχίσει τη θετική παράδοση που δείχνει ότι «πληγώνει» τον Ζοτς στην Αθήνα. Ο Σέρβος προπονητής από την ημέρα που αποχώρησε από το «τριφύλλι», έχει επιστρέψει στο ΟΑΚΑ 9 φορές ως αντίπαλος με τη Φενέρμπαχτσε. Οι «πράσινοι» μετρούν 6 νίκες και 3 ήττες.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς θα μπει πάνοπλη στο παρκέ. Άπαντες αναμένουν με αγωνία το ντεμπούτο του Ντουέιν Μπέικον! Ο Αμερικάνος σταρ αποκτήθηκε να δώσει λύσεις στην επίθεση και θα αναλάβει πρωτοβουλίες.

Στην σκακιέρα των προπονητών η άμυνα παίζει σημαντικό ρόλο. Ο Ράντονιτς με τον Μπέικον στη φαρέτρα του, γνωρίζει ότι πρέπει να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στη επίθεση για να πάρει το «ροζ φύλλο αγώνα». Αυτό το έχει καταλάβει ήδη και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που στα δύο τελευταία νικηφόρα ματς της Παρτιζάν (2-3) με Ζαλγκίρις και Βίρτους είδε τους παίκτες του να σκοράρουν 87 και 90 πόντους αντίστοιχα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasport PrimeHD.

Χωρίς Νάναλι η Παρτιζάν, πάνοπλος ο Παναθηναϊκός

Ο Τζέιμς Νάναλι δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Παρτιζάν με τον Παναθηναϊκό (3/11, 21:30), καθώς έμεινε στη Σερβία με πρόβλημα τραυματισμού. Ο έμπειρος Αμερικανός παίκτης, που φέτος μετράει 10,4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά ματς στην Euroleague ήταν αμφίβολος τις τελευταίες μέρες για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά φέτος θα εμφανιστεί στο παρκέ πάνοπλος. Μοναδικός που δεν υπολογίζεται είναι ο Άντριου Άντριους, που δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν το προσεχές διάστημα.

Στέλνει Ρότσα στο ΟΑΚΑ η Euroleague

Η Euroleague ενημέρωσε για τη διαιτητική τριπλέτα που θα σφυρίξει στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα διευθύνουν οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεζ, Φερνάντο Ρότσα και Σαούλιους Ράτσις.

Πάντως, την παράσταση φιλοδοξεί να κλέψει εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ ο Ντουέιν Μπέικον. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού θα κάνει ντεμπούτο. Μάλιστα, με το «καλημέρα» θέλει να δείξει ότι ήρθε για να δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ, όπως ανακοινώθηκε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, διάλεξε να φοράει το «24». Το οποίο είναι ένα νούμερο που επιλέγει για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα.

«Ήθελα από την αρχή να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου για να πανηγυρίσουμε μεγάλες νίκες», τόνισε ο Μπέικον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News