Παναθηναϊκός: «Πάρθηκε η απόφαση για το μέλλον του Γιοβάνοβιτς»

Το ιδιαίτερο σύνθημα που ακούστηκε στη Λεωφόρο για τον Γιοβάνοβιτς

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα συνεχίσουν να πορεύονται και τη νέα χρονιά μαζί!

Πιο αναλυτικά, η εφημερίδα Sportime αναφέρει:

«Αν και ακόμα η σεζόν δεν έχει τελειώσει και μάλιστα μένουν τα πλέον κρίσιμα ματς, όλα δείχνουν ανανέωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Παναθηναϊκό.

Τώρα θα πει κανείς πως προκύπτει αυτό από την στιγμή που δεν έχει γίνει σοβαρή συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών (άλλο και τούτο πάλι).

Η εικόνα του Παναθηναϊκού τόσο στα πλέι οφ όσο και η σοβαρότητα στα ημιτελικά με τη Λαμία φανερώνει πως ο Σέρβος κόουτς έχει μπει για τα καλά στη νοοτροπία του μεγάλου αυτού κλαμπ.

Βέβαια ακόμα και τώρα στο φινάλε ελλοχεύει η αποτυχία (ήττα στον τελικό από τον ΠΑΟΚ και μη έξοδος στην Ευρώπη από το πρωτάθλημα) αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο.

Παρά τα όσα (πολλά) λάθη έχουν γίνει, ο Παναθηναϊκός με τον Γιοβάνοβιτς παρουσιάζει τώρα που ο ανταγωνισμός είναι υψηλός, ένα πρόσωπο κανονικό.

Πέρασε τη Λαμία εύκολα και δείχνει έτοιμος για τον μεγάλο τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Όπως και να έχει, η κατάκτηση ενός τίτλου για πρώτη φορά μετά το Κύπελλο του 2014 (πάλι με τον ΠΑΟΚ) είναι άλλο ζήτημα. Και με κατάλληλες μεταγραφικές προσθήκες, στο «τριφύλλι» μπορούν να ελπίζουν σε πολλά και την επόμενη σεζόν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News