Παναθηναϊκός: Παρότι προσόντα έχει, δεν «κολλάει» με τίποτα

Οκάρο Γουάιτ: «Έτσι απαντάω εγώ!»

Ακόμα ένα…άχρωμο παιχνίδι από τον Οκάρο Ουάιτ κόντρα στους Μοσχοβίτες σε σημείο να αναλογίζεται ότι πέρσι ο…Ααρον ήταν δύο επίπεδα πάνω, που ο τελευταίος δεν ήταν και κανένας παικταράς.

Ο Οκάρο εδώ που τα λέμε δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του απέναντι σε κλαμπ που ο σύλλογος μπορεί να κοιτάξει στα μάτια, θα «έβγαζε μάτια» κόντρα στους υποψήφιους πρωταθλητές Ευρώπης; Το παιδί έχει προσόντα, η καριέρα του δεν είναι κακή, μα φαίνεται πως δεν «κολλάει» με τίποτα με το τριφύλλι.

Το καλοκαίρι όλοι καλοδέχθηκαν την απόκτησή του, έχοντας υπόψη το βιογραφικό του και τις σούπερ εμφανίσεις που έκανε στη χώρα μας με την κίτρινη φανέλα του Αρη. Αθλητικός ψηλός, με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο σε τιμή ευκαιρίας.

Αυτή θα μπορούσε να ήταν η πρόταση που θα ακολουθούσε τον Αμερικανό που δεν είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό. Η εξαιρετική πορεία του σε Ούνιξ, Αρη «πρόδιδε» προοπτική. Αμ, δε! Φανταζόσουν πως τόσο καιρό στα χιόνια της Ρωσίας ο αθλητικός φόργουορντ χρειαζόταν ένα restart. Ότι ήθελε να αποδείξει (πλάι στον προπονητικό του μέντορα, Δημήτρη Πρίφτη) πως ανήκει στην EuroLeague και ο Παναθηναϊκός βρήκε ευκαιρία να τον αρπάξει.

Οι νταμπλούχοι βρήκαν έναν παίκτη τον οποίο αρκετοί – για διαφορετικούς λόγους προφανώς – είχαν αφήσει στο περιθώριο και ποντάροντας στο κίνητρο της παρουσίας στην EuroLeague κατάφεραν να τον αποκτήσουν σε χαμηλότερη τιμή από αυτή της αγοράς παρότι στην αρχή ο αθλητής αξίωνε κοντά 1.000.000 ευρώ! Φαντάζεστε να τα έδινε η ΚΑΕ;

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News