Παναθηναϊκός: Παράταση στις ανανεώσεις διαρκείας λόγω αυξημένης ζήτησης

Αλλαγές στο ΟΑΚΑ ενόψει Ολυμπιακού! (pic)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας της σεζόν 2021-2022 πως, λόγω της αυξημένης ζήτησης που υπάρχει, η διαδικασία ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022–2023 παίρνει παράταση μέχρι την Κυριακή 31/7.

Υπενθυμίζεται πως όσοι ανανεώσουν τη θέση τους για τις εξέδρες του ΟΑΚΑ μέχρι την Κυριακή 31 Ιουλίου επωφελούνται από ειδικά προνόμια και εκπτώσεις σε όλες τις κατηγορίες! Ακολούθως, θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας και για τους νέους κατόχους.

Οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023 θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά έως τις 31 Ιουλίου. Η παραλαβή των καρτών θα γίνεται είτε με την επιλογή Courier, είτε από το OAKA VIP Lounge, θύρα 12 (άνωθεν θύρας VIP), με την έναρξη πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για νέους κατόχους.

Επωφεληθείτε των μοναδικών προνομίων που προσφέρουν τα εισιτήρια διαρκείας, κλείστε τη μόνιμη θέση σας στο δικό μας ΟΑΚΑ και γίνετε μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας!

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr
Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ στα 214 402 2539 – 41 – 43. (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00)
Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News