Παναθηναϊκός: Παραμένει άφαντος και ο Σπόραρ

Παναθηναϊκός: Εκτός κλίματος ο Σποράρ

Σε πολύ άσχημη ατομική κατάσταση ο Αντράζ Σποραρ που τον τελευταίο καιρό σκοράρει ή με πέναλτι ή μπρος σε άδειο τέρμα (με τον Βόλο στο Κύπελλο).

Το ντεφορμάρισμα (και) του διεθνούς φορ φέρνει τον Ιβάν σε απόγνωση. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο στράικερ είναι ένας κι άμα αυτός δεν τραβάει (σε κλαμπ με ελάχιστες ισχυρές προσωπικότητες στο ρόστερ) οι μπελάδες αυξάνονται.

Την Πέμπτη με τον Σλοβένο να μην ξέρει που πατά και που βρίσκεται οι οικοδεσπότες δεν γινόταν να βγουν μπροστά αποφασιστικά.

Ο Αντράζ παρουσιάστηκε βαρύς και κινούνταν σε μικρούς χώρους οπότε ανάγκαζε τους συμπαίκτες του να πάνε σε ατομικές ενέργειες αφού δεν μπορούσαν να τον βρουν για να συνδυαστούν.

Με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, με τον πρωτοπόρο να είναι σε κακή κατάσταση, πάλι καλά που ήρθε το 1-0 από τον Τσέριν που άναψε κάπως την εξέδρα κι …ανακάτεψε τα πράγματα.

Αν γινόταν το 2-0 στη φάση που παρουσιάστηκε στον διεθνή κυνηγό το παιχνίδι θα γινόταν ροντέο, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Από το ματς στη Νίκαια κι εκείνο το φοβερό τετ-α-τετ που δεν έκανε το 0-2 για να καθαρίσει τον αγώνα ο Σλοβένος αναζητείται…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News