Παναθηναϊκός: Παπαπέτρου και πέρυσι και φέτος και του... χρόνου!

Διορθώθηκε ο «Εξάστερος», υπέταξε την Μπολόνια σε «θρίλερ» δύο παρατάσεων!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου από πέρσι ζει τον μύθο του στον Παναθηναϊκό.

Πήρε το περιβραχιόνιο, εξελίχθηκε επιθετικά, έγινε (πρώτη φορά στην καριέρα του) ηγέτης, έπαιξε άμυνα για τρεις, ένιωσε καλύτερα όταν οι προπονητές του ζήτησαν να σουτάρει, να σκοράρει, να ποστάρει, να, να, να…

Πέρσι ήταν ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλητή, σαφώς ο κάπτεν κέρδισε πολλά από τον Παναθηναϊκό που τον πίστεψε και τον ανέβασε στο Μαρούσι, το παιδί στον Πειραιά είχε πια βαλτώσει, αφήστε που εκεί κάτω πίστευαν περισσότερο τον Παπανικολάου και τον Αγράβανη.

Την περασμένη σεζόν που το τριφύλλι είχε προβλήματα απερίγραπτα ο Ιωάννης έπαιξε το ρόλο του φύλακα αγγέλου του: εκτιμήθηκε ακόμα περισσότερο όταν σε ένα προβληματικό καλοκαίρι όπου Μήτογλου και Χεζόνια χαιρέτησαν, εκείνος ανανέωσε.

Είναι ο πιο ποιοτικός και έμπειρος παίκτης του ρόστερ, εκείνος που πέρσι συντήρησε το όραμα της ομάδας να κατακτήσει το νταμπλ σε μια στιγμή που η φόρμα και η απόδοσή της στα ελληνικά πλέι-οφ δεν επέτρεπαν αισιόδοξες σκέψεις.

Όταν η ομάδα παρουσίασε συμπτώματα κορεσμού και κόπωσης βγήκε μπροστά για να θυμίσει σε όλους ότι αρκεί η δική του παρουσία για να ξεπεραστεί κάθε κρίση – ακόμα και η χειρότερη.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News