Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Πρόταση για 17.000 εισιτήρια στον τελικό

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θέλουν από 22.000 εισιτήρια για τον τελικό

Νέα σύσκεψη προγραμματίστηκε σήμερα αναφορικά με τον τελικό της 21ης Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, μετά τη χθεσινή των δύο ομάδων και της ΕΠΟ.

Στο τραπέζι των συζητήσεων κάθισαν οι άνθρωποι της ΕΠΟ και εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε για την επιθυμία των δύο φιναλίστ να πάρουν από 22.000 εισιτήρια έκαστος, ένας αριθμός, ωστόσο, που μοιάζει απίθανο να αποδεχθεί η ΕΛΑΣ.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός τόνισαν στη χθεσινή σύσκεψη ότι δεν θέλουν να τους διανεμηθούν λιγότερα από 17.000 εισιτήρια στην καθεμία για τους φιλάθλους τους, ενώ η ΕΠΟ εξέφρασε την επιθυμία να πάρει 5.000 εισιτήρια για να καλυφθούν οι ανάγκες της.

Τον τελευταίο λόγο βέβαια για το συγκεκριμένο θέμα έχει η Αστυνομία και στη σημερινή (5/5) συνάντηση που είχε με την ΕΠΟ, πρότεινε 17.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News