Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Πιθανή αλλαγή ημέρας στον τελικό λόγω... Ολυμπιακού!

Καθυστερήσεις στα εκδοτήρια, νεύρα και αποχωρήσεις φιλάθλων

Υπό συζήτηση είναι να μεταφερθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος μια μέρα αργότερα, δηλαδή στις 22 του Μάη, προκειμένου να μην πέσει πάνω στον τελικό της Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν εξαιτίας αυτής ακριβώς της χρονικής συγκυρίας και της ενδεχόμενης συμμετοχής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στον τελικό, υπάρχουν σκέψεις για να αλλάξει ημέρα ο τελικός του Κυπέλλου και να μεταφερθεί από το Σάββατο 21 Μαϊου την Κυριακή 22 Μαϊου και ώρα 20.00 στο ΟΑΚΑ.




Με βάση τις πηγές κοντά στην ΕΠΟ δεν θεωρείται καθόλου βέβαιο πως εν τέλει αυτό θα συμβεί, όμως το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει πέσει στο τραπέζι. Αυτό που επιβεβαιώνεται σε αυτή τη φάση είναι ότι υπάρχει ανοιχτό θέμα προς συζήτηση για τη «μεταφορά» από το Σάββατο στην Κυριακή 22 Μαϊου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News