Παναθηναικος - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (3/4)

Παναθηναικος - ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναθηναικος – ΠΑΟΚ | Panathinaikos – PAOK Live Streaming: Ένα παιχνίδι πολύ μεγάλης σημασίας διεξάγεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» αυτή την Κυριακή, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Σέντρα στον αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στις 19:30.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών, μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές των playoffs. Έχουν δύο ισοπαλίες μέχρι στιγμής. Αρχικά με την ΑΕΚ στη «Λεωφόρο» και στη συνέχεια με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ουσιαστικά δεν έχουν βγει εκτός στόχων. Δεν είναι όμως και εντός αυτών την δεδομένη χρονικήστιγμή. Έχουν δύο βαθμούς λιγότερους από τον Άρη που είναι στην 4η θέση και τρεις από την ΑΕΚ που είναι στην 3η θέση. Ψάχνουν, λοιπόν, την πρώτη νίκη τους στα playoffs, ώστε να μπουν δυναμικά στη διεκδίκηση ενός εκ των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να επικρατήσουν του ΠΑΟΚ σε κανένα φετινό παιχνίδι.

Στο πρώτο που έγινε στην έδρα τους ηττήθηκαν με 3-1, ενώ σε αυτό που ακολούθησε στην Τούμπα έχασαν και πάλι, αυτή τη φορά με 2-1. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις απουσίες των μακροχρόνιων τραυματιών Μακέντα και Λούντκβιστ. Ο Ιταλός επιθετικός αναμένεται να είναι διαθέσιμος σε περίπου δέκα μέρες, αλλά ο Σουηδός μέσος αργεί ακόμη.Super League Live Streaming

Παναθηναικος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ακπομ για όλους και για όλα

-Τσούμπα, πιστεύεις πως ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα;

«Ναι, το πιστεύω. Κάναμε κακό ξεκίνημα, αυτή είναι η αλήθεια. Είχαμε αρκετές δυσκολίες τότε, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως τώρα είμαστε καλά. Πλέον είμαστε ομάδα. Είμαστε σε καλό μομέντουμ και πιστεύω πως θα πετύχουμε σημαντικά πράγματα».

-Στο σημείο της σεζόν που είμαστε, ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

«Ο πρώτος στόχος είναι να διατηρηθούμε στο επίπεδο που είμαστε αυτή τη στιγμή και να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό ταξίδι, να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να προσπαθήσουμε για το πρωτάθλημα. Δεν θέλω να πω ότι θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα. Ξέρω πως ο κόσμος μας είναι χαρούμενος για το γεγονός πως φτάσαμε στους 8 του Conference League. Εμάς όμως δεν μας φτάνει αυτό, δεν μας ικανοποιεί. Θέλουμε να προκριθούμε στα ημιτελικά και γιατί όχι στον τελικό».

-Αν μπορούσες να αλλάξεις κάτι στη φετινή σεζόν τι θα ήταν αυτό;

«Δεν θα άλλαζα κάτι. Υπάρχει κόσμος που σίγουρα θα άλλαζε. Εγώ όμως είμαι της άποψης πως πρέπει να μαζεύεις εμπειρίες από το παρελθόν και στη συνέχεια με αυτές να προχωράς στο μέλλον. Νομίζω πως δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω, αλλά μόνο μπροστά».live streaming

Παναθηναικος – ΠΑΟΚ Live Streaming: «Ήταν λάθος που έφυγα»

-Έχεις πετύχει ήδη 10 γκολ και έχεις ισοφαρίσει την καλύτερη σου επίδοση με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας στόχος σου να πετύχεις νέο προσωπικό ρεκόρ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ;

«Σίγουρα το έχω στο μυαλό μου. Θέλω να ξεπεράσω τη συγκεκριμένη επίδοση. Προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι και σε αυτή τη θητεία να είμαι καλύτερος. Να ξέρεις πως θα τα καταφέρω και στο τέλος της σεζόν θα έχω καλύτερα νούμερα γενικότερα».

-Τελικά η αποχώρηση σου από την ομάδα θεωρείς πως ήταν λάθος; Μήπως τελικά έπρεπε να είχες μείνει;

«Αν το δούμε από ποδοσφαιρικής άποψης, ναι ίσως ήταν λάθος. Αν όμως το δεις από την ανθρώπινη πλευρά, όχι. Ήμουν δίπλα στο γιο μου που γεννήθηκε εκείνο το διάστημα. Πέρασα χρόνο με την οικογένεια μου σε μια ιδιαίτερη περίοδο, όπως αυτής της πατρότητας. Ήταν μια θυσία που έπρεπε να κάνω, δεν γινόταν αλλιώς. Τώρα όμως είμαι εδώ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο με στοιχειώνει το γεγονός πως αν είχα μείνει η ομάδα μετά το παιχνίδι με τη Μπενφίκα, θα είχε καταφέρει να μπει στους ομίλους του Champions League. Είμαι σίγουρος πως θα είχαμε μπει στους ομίλους, αν έμενα στον ΠΑΟΚ».

-Θες να μείνεις στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν; Ή θες να δοκιμάσεις ξανά τις δυνατότητες σου στην Αγγλία;

«Αυτό είναι κάτι που το σκέφτομαι, αλλά προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις και στις προπονήσεις. Στο τέλος της σεζόν θα μπορέσω να μιλήσω περισσότερο για το συγκεκριμένο θέμα. Αν θες ρώτησε με ξανά τότε (γελάει). Όλοι ξέρουν πως ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου. Ακόμα δεν έχω δείξει όσα μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι ο ιδανικός  σύλλογος για εμένα για να παίξω και να δείξω ποιος είμαι! Ο ΠΑΟΚ πίστεψε με σε μένα και θα ήταν υπέροχο να μείνω εδώ και να γράψω ιστορία με αυτή την ομάδα. Θα δούμε όμως τι θα γίνει».

Παναθηναικος – ΠΑΟΚ Live Streaming: «Ξεχωριστή η αγάπη του Ράζβαν»

-Ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε αγαπά ποδοσφαιρικά και αυτό είναι γνωστό. Πως είναι η σχέση σας;

«Ο προπονητής έχει έναν μαγικό, έναν μοναδικό τρόπο να σου δίνει κίνητρο. Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ αυτό σε άλλο προπονητή. Μπαίνει στο μυαλό σου και σε κάνει καλύτερο παίκτη. Πραγματικά σε κάνει να πιστεύεις πως είσαι ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο, αλλά και σε όλη τη χώρα. Όταν βγαίνουμε στο χορτάρι όλοι θέλουμε να παλέψουμε για τον ΠΑΟΚ και το προπονητή. Έχουμε πάντα έξτρα κίνητρο. Όταν οι παίκτες σέβονται και αγαπούν τον προπονητή πάντα δίνουν το κάτι παραπάνω και για αυτόν. Τον σέβομαι, τον αγαπώ και θέλω να κάνω τα πάντα για να δείξω πως δίκαια με εμπιστεύεται».

-Πώς σας ανεβάζει ο Λουτσέσκου; Τι σας λέει;

«Δεν είναι μόνο ένα πράγμα που μας λέει ή κάνει. Δεν είναι απλός προπονητής. Είναι καλός άνθρωπος, είναι… πατέρας. Σε ρωτά πώς είναι η οικογένεια σου, πώς είσαι εσύ. Θέλει να ξέρει αν είσαι καλά και εκτός γηπέδου. Ωστόσο στις προπονήσεις σε πιέζει όσο δεν πάει. Είναι αυτά τα μικρά που κάνει κάθε μέρα. Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνει. Έχει να διαχειριστεί τόσους παίκτες, αλλά τα καταφέρνει με κάποιο τρόπο».

-Οι ομιλίες του Ιβάν Σαββίδη σας βοηθούν;

«Αναμφίβολα μας δίνουν κίνητρο. Θέλει να μας πιέζει. Πρέπει να είσαι δυνατός ψυχολογικά σε αυτή την ομάδα. Αν θες να είναι να είσαι στο κορυφαίο επίπεδο πρέπει να είσαι έτοιμος για να πιεστείς. Όταν έρχεται ένας νέος παίκτης του λέει πως για να παίξει στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι δυνατός. Σου εξηγεί την πίεση που υπάρχει. Η αλήθεια είναι πως εδώ υπάρχει πίεση, ακόμα και στο super market όταν πας για να ψωνίσεις! Ωστόσο, ο κύριος Σαββίδης μας αγαπά και μας θέλει… μαχητές στο γήπεδο. Οι ομιλίες του μας βοηθούν πολύ».

Παναθηναικος – ΠΑΟΚ Live Streaming: «Το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη»

-Κόντρα στη Γάνδη έδωσες πραγματικά πολλές μάχες. Μπορεί να μη σκόραρες, αλλά ήσουν ο  MVP του αγώνα. Προσωπικά δεν σε θυμάμαι ξανά τόσο παθιασμένο σε ένα αγώνα.

«Αρχικά ευχαριστώ! Είναι ωραίο να αναγνωρίζουν την απόδοση σου. Ναι είχα. Έχω κατακτήσει νταμπλ με τον ΠΑΟΚ και θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα. Αρκετός κόσμος δεν πίστευε σε εμάς ούτε όταν κατακτήσαμε το αήττητο νταμπλ, ούτε κόντρα σε Γάνδη, Μπεσίκτας και Μπενφίκα. Σε τέτοια παιχνίδια θέλω να δείχνω σε όλους πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε και πως κάνουν λάθος όσοι μας υποτιμούν»

-Και τώρα η Μαρσέιγ. Τι αίσθηση σου άφησε η κλήρωση;

«Δεν θα είναι εύκολο. Είναι καλή ομάδα. Βέβαια, δεν είναι εξωγήινοι, είναι άνθρωποι σαν και εμάς. Αν δείξουμε το πάθος που δείξαμε με τη Γάνδη, μπορούμε να προκριθούμε. Είμαστε καλοί παίκτες, θα τα δώσουμε όλα και θα παλέψουμε περισσότερο από αυτούς για να πάρουμε την πρόκριση».

-Είχες πει πριν τη Γάνδη πως εκείνο ήταν το πιο σημαντικό ματς της καριέρας σου. Φαντάζομαι πως αυτό αλλάζει;

«Ναι, ναι, φυσικά! Για όλους μας, όχι μόνο για εμένα. Θα παίξουμε στους 8 μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Δεν μπορούν αρκετοί παίκτες να πουν πως αγωνίστηκαν σε αυτό το επίπεδο και ειδικά στην Ελλάδα. Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε σε όλους τι μπορούμε να κάνουμε».

-Αρκετοί θεωρούν τη Μαρσέιγ ως φαβορί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, έχετε δείξει πως είστε ίσως η πιο «σκληρή» ομάδα της διοργάνωσης. 

«Το έχω παρατηρήσει αυτό και μου αρέσει. Θέλω όλοι να μας βλέπουν ως αουτσάιντερ. Ας λένε στη Μαρσέιγ πως είναι το φαβορί. Μαζί με αυτό θα έρθει και η πίεση σε αυτούς. Εμείς δεν έχουμε τόση πίεση. Εμείς δουλεύουμε ήσυχα και απλά θέλουμε την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για δυνατές μάχες».

Παναθηναικος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Στόχος μας το Κύπελλο

-Το Κύπελλο το σκέφτεστε καθόλου; Κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σας υπάρχει η σκέψη πως θέλετε να κλείσετε τη σεζόν με τρόπαιο, έτσι;

«Εννοείται πως το σκεφτόμαστε! Θέλουμε ένα τρόπαιο ή και παραπάνω. Κοιτάμε και σκεφτόμαστε καθε διοργάνωση. Για αυτό είναι σημαντικό όλοι οι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Τους χρειαζόμαστε όλους και ευτυχώς έχουμε αρκετούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές»

-Ποιο είναι το αγαπημένο σου γκολ με τον ΠΑΟΚ;

«Αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό τη σεζόν του νταμπλ. Όλοι μας λέγανε πως αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι ουσιαστικά θα είμαστε πρωταθλητές. Η σημαντικότητα του αγώνα, ο κόσμος, η τρέλα και ο θόρυβος μόλις η μπάλα άγγιξε τα δίχτυα το κάνουν το αγαπημένο μου»

-Ποιος είναι ο αγαπημένος σου συμπαίκτης;

«Δεν έχω κάποιον αγαπημένο γιατί τα πάω καλά με όλους. Κάνω πλάκα με όλους και τα περνάω καλά μαζί τους».

-Υπάρχει κάτι που δεν ξέρει πολύς κόσμο για σένα και να θες να το πεις;

«Μου αρέσει αρκετά να παίζω Playstation».

-Φέτος δεν καταφέρατε να παίξετε σε γεμάτη Τούμπα λόγω των μέτρων για τον Covid. Πλέον όλα δείχνουν πως χωρητικότητα θα είναι και πάλι στο 100%. Πώς σε κάνει να νιώθεις αυτό;

«Λες αλήθεια; Δεν το γνώριζα αυτό, από εσένα το ακούω πρώτη φορά. Νιώθω ευτυχισμένος! Είναι τρελό, είναι το ιδανικό για εμάς. Είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Έχουμε ανάγκη το γεμάτο γήπεδο αυτή τη χρονική περίοδο γιατί έρχονται σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια. Ο κόσμος μας δίνει επιπλέον ώθηση πάντα».

Παναθηναικος – ΠΑΟΚ: Διεκδικεί ακόμα το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, τα πηγαίνει πολύ καλύτερα από τον Παναθηναϊκό. Ειδικά το τελευταίο διάστημα. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ισάριθμες νίκες μέχρι στιγμής στα playoffs. Αρχικά νίκησαν 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και στη συνέχεια επικράτησαν με το ίδιο σκορ της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στο μεσοδιάστημα ήρθε και η πρόκριση επί της Γάνδης στους «8» του Europa Conference League, οπότε η ψυχολογία στην ομάδα είναι στα ύψη! Ο ΠΑΟΚ έχει μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους δέκα βαθμούς με οκτώ αγώνες στα playoffs να απομένουν. Οπότε είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Ραζβά νΛουτσέσκου, να φύγουν με τους τρεις βαθμούς και από το γήπεδο της «Λεωφόρου» εάν θέλουν να συνεχίσουν να διεκδικούν τον τίτλο.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται για τον ΠΑΟΚ, η απουσία του Μιτρίτσα, ο οποίος το περασμένο Σάββατο διεγνώσθη θετικός στον Covid-19.

Παναθηναικος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/3_4_2022_19_00_panathinaikos_paok/47-1-0-26022

Όλοι οι μεγάλοι αγώνες με ένα κλικ ζωντανά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News