ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

Παναθηναικος - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ευρώπη με οδηγό την νίκη στην Λεωφόρο!

Στο σπίτι του επιστρέφει ο Παναθηναϊκός μετά το παιχνίδι στην Τρίπολη και όπως πριν 20 μέρες υποδέχεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας  τον ΠΑΟΚ (4/4, 15:00).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Οι πράσινοι πέταξαν δύο βαθμούς με τον Αστέρα στην πρεμιέρα. Ωστόσο, πλέον έχει σημασία αυτό που ακολουθεί και το τριφύλλι έδειξε μέσα στη σεζόν ότι στα μεγάλα παιχνίδια γιγαντώνεται.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να σκέφτεται κάτι άλλο πλην τη νίκης. Ειδικά από τη στιγμή που είναι στο -2 από την 4η θέση και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ταυτόχρονα, στη 26η και τελευταία αγωνιστική  νίκησε τον ΠΑΟΚ και ασφαλώς μπορεί να ξανακάνει… Η νίκη του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο διόλου ευκαταφρόνητο 3.35!Live Streaming Παναθηναϊκός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ λάιβ στρίμινγκ

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι είχε την ευκαιρία να δουλέψει στην διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ ο κομβικός Μαουρίσιο ξεπέρασε τον τραυματισμό και υπολογίζεται για το τριφύλλι. Είναι δεδομένο ότι οι πράσινοι πρέπει να εκμεταλλευτούν την -έστω και άδεια- έδρα τους, στην οποία χάνουν σπάνια.

Είναι ξεκάθαρο  ότι ο Παναθηναϊκός βλεπει τη νίκη ως  μονόδρομο, όμως όλοι αναγνωρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνος και πρέπει η ανασταλτική λειτουργία των πράσινων να λειτουργήσει σωστά. Αν στο ματς σημειωθεί μέχρι ένα γκολ και νικήσει ο Παναθηναϊκός (1 & Under 1.5 γκολ στο ματς) τότε έχει απόδοση 2.70!

Όσον αφορά την φετινή σεζόν οι δύο ομάδες μετρούν από μια νίκη στα μεταξύ τους ματς, η καθεμιά στην έδρα της.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

https://pastebin.com/YJG7QNXV

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News