Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Live Streaming | Ζωντανά από το PAOtv

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ακόμα μια γεύση από τον νέο Παναθηναϊκό που χτίζει ο Ντάνι Πογιάτος θα πάρουν σήμερα οι φίλαθλοι της ομάδας.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ (5/9, 19:00), σε έναν αγώνα που θα παίξει και πάλι στο νεοσύστατο «Παναθηναϊκός TV». Προβολή θα υπάρχει και μέσα από την COSMOTE TV. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι στο PAOtv το ματς προβάλλεται με χρέωση. Για να δει κάποιος το παιχνίδι από το νέο κανάλι του Παναθηναϊκού, θα χρειαστεί να καταβάλει το ποσό των 2,50€.

Παναθηναϊκός – Λαμία 0-1

Κακός Παναθηναϊκός στο φιλικό ενάντια στη Λαμία. Έδειχνε μια ομάδα χωρίς ιδέες, με έλλειψη καθαρού μυαλού. Είχε φλύαρα την κατοχή της μπάλας, δίχως ωστόσο να μπορεί να κάνει κάτι ουσιαστικό. Αργές κινήσεις, αργά παιξίματα και λάθη κυρίως από το κέντρο της ομάδας.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αποτέλεσε μια ιδιαίτερα ευχάριστη νότα. Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού μας πέρασε ως αλλαγή στο 2ο ημίχρονο. Έβγαλε πάθος κι ενέργεια και ήταν αναμφίβολα… όαση. Ένας «κούκος», όμως, δε φέρνει την άνοιξη. Το τελικό 0-1 γράφτηκε πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′, με πέναλτι.

Στοίχημα στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Λίγο ότι πρόκειται για φιλικό, λίγο ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ ο ΠΑΟΚ εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, το ματς προσεγγίζεται από τους μπουκ με πολύ μεγάλη προσοχή. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και ο… χαρακτήρας ντέρμπι που έχει ένα τέτοιο ματς.

Ως οριακό αουτσάιντερ προσφέρεται το «Τριφύλλι», με τον ΠΑΟΚ να αποτελεί το φαβορί στην αναμέτρηση – βάσει αποδόσεων. Πιθανότερο σενάριο θεωρείται από τις στοιχηματικές το να σημειώσουν γκολ και οι δύο ομάδες. Εντύπωση, όμως, προκαλεί το γεγονός ότι το Over 2,5 γκολ δίνεται σε απόδοση αουτσάιντερ. Βλέπουν, άραγε, κάτι σε ακριβές σκορ 1-1; (Δείτε τις αποδόσεις)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming | Πώς θα δείτε το παιχνίδι:

Μέσω του συνδέσμου paotv.gr και αφού κάνετε μια τυπική εγγραφή (Χρέωση 2,50€ για το ματς με τον ΠΑΟΚ). Παράλληλα, ο αγώνας μεταδίδεται και μέσω COSMOTE TV.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News