Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming

  • 7/4/2019 – 17:30
  • OAKA
  • Cosmote TV 4

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 22ης αγνωστικής της Basket league. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις εντός συνόρων υποχρεώσεις του για να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ (17:30).

Λίγες μέρες μετά την πρόκρισή του στα πλέι οφ της Euroleague ο Παναθηναϊκός αφήνει στην άκρη, για λίγο, τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα στο Περιστέρι, την περασμένη αγωνιστική.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming

Οι «πράσινοι» θα έχουν στη σύνθεσή τους τον Ματ Λοτζέσκι, που δηλώθηκε στο ρόστερ του πρωταθλήματος και έτσι θα υποδεχτούν τον «δικέφαλο του Βορρά» χωρίς προβλήματα, με σκοπό να φτάσουν στην 21η νίκη τους σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς προβλήματα, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Στόχος στο στρατόπεδο της ομάδας είναι να παρουσιαστούν άπαντες ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ τις πιθανότητές του.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έφυγε με το “διπλό” από τη Θεσσαλονίκη στο ματς του πρώτου γύρου, επικρατώντας με 93-83 (Χάτσερ 22, Γκος 12 – Λάνγκφορντ 21π, 4ρ, 5ασ, Τόμας 14).

Έτσι στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, μετράει 69 νίκες έναντι 18 του ΠΑΟΚ. Από τα 46 παιχνίδια της Αθήνας μάλιστα, οι “πράσινοι” έχουν αναδειχτεί νικητές στα 42 και η τελευταία νίκη των φιλοξενούμενων ήταν εκείνη της περιόδου 1997-98 με 65-66 και χάρη σε καλάθι του αείμνηστου Κόνραντ ΜακΡέι (Αλβέρτης 26, Ράτζα 10 – Στογιάκοβιτς 18, Νικολαίδης 11).

Έκτοτε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σημείωσε 35 διαδοχικές εντός έδρας νίκες Πρωταθλήματος, στην κανονική περίοδο και τα πλέι οφ.

Ευρύτερη όλων ήταν εκείνη της κανονικής περιόδου του 2010-11 σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αφού ο ΠΑΟΚ είχε παρουσιαστεί με μία μόνο πεντάδα ξένων παικτών λόγω αποχής του ΠΣΑΚ, για να ηττηθεί με 108-61 (Νίκολας 16, Φώτσης 14 – Σιμς και Γκρέι 20).

Στην ιστορία των αγώνων των δύο ομάδων στην Αθήνα, υπήρξε μόνο μία επίδοση 30 πόντων από έναν παίκτη. Ήταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ένας από τους “διπλούς πράκτορες” των αντιπάλων, που σημείωσε 32 με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ με 89-83, για τα ημιτελικά των πλέι οφ του 2014.

Από την άλλη πλευρά, η μεγαλύτερη επίδοση από παίκτη του ΠΑΟΚ ήταν εκείνη του πρώτου παιχνιδιού αυτής της λίστας, όταν ο Μπάνε Πρέλεβιτς σημείωσε 28 στη νίκη του ΠΑΟΚ με 78-72, για το Πρωτάθλημα της περιόδου 1992-93.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 16:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming

http://www.sports-stream.net/ch/ch3.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News