Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Live Streaming

  • 26/05/2018 – 17:30
  • ΟΑΚΑ
  • Cosmote Sport 7HD

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα της ημιτελικής φάσης των Playoffs της Stoiximan.gr Basket League…

Η ομάδα του Πασκουάλ θέλει να κάνει το 2-0 στη σειρά, μετά τα… όργια του Καλάθη στο πρώτο ματς των ημιτελικών και θα είναι… πάνοπλη για το Game 2 με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Στο πρώτο παιχνίδι ο Εξάστερος επιβεβαίωσε πολύ άνετα τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας του αντιπάλου του με σκορ 92-79. Πλέον, το Τριφύλλι θέλει να τελειώνει σύντομα με τους ημιτελικούς και να κοιτάξει τη σειρά με τον Ολυμπιακό για ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Το blog του Ντίνου Μήτογλου:

 «Στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ καταφέραμε να κάνουμε το 1-0 και να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης για τους τελικούς. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά και είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή και συγκροτημένη ομάδα, γεγονός που φάνηκε σε κάποια σημεία του πρώτου ματς. Περιμένουμε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς να παρουσιαστεί ακόμη πιο έτοιμος απέναντί μας γι’ αυτό και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η ουσία είναι πως κάναμε το πρώτο βήμα, ωστόσο είναι σημαντικό να κάνουμε αύριο το 2-0 και να βρεθούμε μια νίκη μακριά από τους τελικούς.

Παράλληλα θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων, για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που θα έρθουν να μας δουν. Εύχομαι και πιστεύω πως αύριο να είναι ακόμη περισσότεροι σε σχέση με την Πέμπτη δίνοντάς μας ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος».

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 17:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 7HD

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://www.sportingvideo3.com/20180525/vv5b082fd9bd6152.22128902-1979647.html

http://firstrowonly.eu/watch/654574/1/watch-panathinaikos-vs-paok.html

http://firstrowonly.eu/watch/654574/2/watch-panathinaikos-vs-paok.html

http://firstrowonly.eu/watch/654574/3/watch-panathinaikos-vs-paok.html

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Live Streaming

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News