Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Πούγγουρας: Όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Κόντρα στον ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια της Superleague ο Παναθηναϊκός…

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (14/3, 19:00) στην τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια της Superleague, με τα πλέι οφ για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να ακολουθούν. Ο Παναθηναϊκός θα μπει σε αυτά κι αν δεν αλλάξει κάτι στα τωρινά δεδομένα θα μπει ως 6ος.

Οι πράσινοι κυνηγούν την πρώτη τετράδα, θέλοντας να πιάσουν σε βαθμούς τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο τώρα βρίσκονται στο -5. Διοίκηση, Μπόλονι και παίκτες φρόντισαν γι’ αυτό, με την ομάδα να έχει 0-1-4 στα 5 τελευταία παιχνίδια της.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, το Τριφύλλι εύκολα θα τεθεί εκτός και του άλλου στόχου του, την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Από τη συζήτηση τεχνικού επιτελείου και παικτών, πάντως, δεν προκύπτει ότι το γυαλί… κόλλησε. 

Το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα του Novasports 2HD. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Ντρεοσί στο… group therapy:

“Πείτε μου τι νομίζετε ότι φταίει και δείχνουμε αυτή την εικόνα;”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν απάντησαν πολλοί, ωστόσο ορισμένοι υπογράμμιζαν πως “η ομάδα δεν έχει πλάνο στην επίθεση και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε μπροστά. Υπάρχει θέμα με τη συνολικότερη φιλοσοφία”. 

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ο Ντρεοσί τους άκουσε, μετέφερε τη δική του άποψη και τόνισε πως: “έχουμε καλή ομάδα, είστε όλοι παίκτες αξίας και πρέπει να δείξετε και στο γήπεδο ότι μπορείτε περισσότερα πράγματα. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι, ν’ ανατρέψουμε την κατάσταση”. 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News