Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις 83-96 (Highlights/vid)

Θέμα μομέντουμ και πλεονεκτήματος έδρας.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (20:00), για την 19η αγωνιστική της Basket League. Οι «πράσινοι» έπειτα από το… στραπάτσο του ντέρπι, επέστρεψαν δυναμικά. Αρχικά διέλυσαν τον Κολοσσό Ρόδου (88-64) και στην συνέχεια ισοπέδωσαν την Μπάγερν Μονάχου (80-67) για την Euroleague.

Σε αμφότερα τα επίπεδα ενέργειας στην άμυνα ήταν ιδιαίτερα υψηλά και αυτό ήταν το στοιχείο που έκανε την διαφορά. Απέναντι στου Βαυαρούς μόνο σε μία περίοδο δέχτηκαν περισσότερους από 17 πόντους, με τον Χάουαρντ Σαντ Ρος να είναι κορυφαίος με 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και τρομερές άμυνες. Ενόψει ΠΑΟΚ το πλεονέκτημα είναι ξεκάθαρα υπέρ της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία εντός έδρας στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη από τον περσινό Γενάρη.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Είναι ωραίο να επιστρέφεις επιτέλους στο ρυθμό. Αλλά, χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα έκανα κάτι. Εκείνοι έφτιαξαν τα πάντα για μένα. Εγώ προσπαθώ να φέρνω ενέργεια και ελπίζω όλοι ότι θα ακολουθούν. Θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και όλα θα είναι εντάξει. Αυτό συμβαίνει στο μπάσκετ, έχεις “σκαμπανεβάσματα”, παίκτες τραυματίζονται και αρρωσταίνουν. Είναι ο επόμενος που βγαίνει μπροστά, όλοι οι 10-12 παίκτες που έχουμε. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι όταν καλούνται», το σχόλιο του Ντάριλ Μέικον μετά τη νίκη επί της Μπάγερν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News