Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Κλείδωσε» ο τελευταίος πιθανός αντίπαλος για Παναθηναϊκό στο Κύπελλο!

Το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (7/11, 19:30), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Το ματς αυτό είναι το πρώτο ντέρμπι που δίνει το «Τριφύλλι» στο σπίτι του.

Αήττητη η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη Λεωφόρο, έχοντας απολογισμό 3-1-0, πραγματοποιώντας κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις. Μελανό σημείο η «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον ΟΦΗ, στο ματς της περασμένης αγωνιστικής.

Σέντρα στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στις 19:30. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από το CosmoteSports 1HD.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Πρώτος μου στόχος είναι να κάνω μία καλή δουλειά στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό. Είμαι καλά, όλα πάνε καλά, ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, στο τελευταίο ματς ο κόσμος με στήριξε πάρα πολύ, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για μας.

Εγώ θέλω να κάνω ότι μπορώ για να πάρει τίτλους η ομάδα και να παίξει στην Ευρώπη. Να εξελιχτώ προσωπικά και επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα. Το ερχόμενο καλοκαίρι θα δούμε. Ο Παναθηναϊκός ξέρει τη ρήτρα αν θέλει να με αγοράσει. Αν γυρίσω στην Κορίνθιανς, πάλι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Τους ξέρω και με ξέρουν». Αυτά δήλωσε ο Βιτάλ σε Μέσο της πατρίδας του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News