Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την τελευταία αγωνιστική

Για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ…

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, μετά τη διακοπή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πράξη 2η στα πλέι οφ της Superleague, με τους «πράσινους» να φιλοξενούν τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (4/4, 15:00).

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στη μίνι λίγκα του πρωταθλητή, αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα στην Τρίπολη. Σε ένα δικό του ματς, στο οποίο έφτασε να προηγείται με 2-0, ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση του αγώνα και πέταξε 2 πολύτιμους βαθμούς.

Η συνέχεια δεν μπορεί να είναι ανάλογη, αν το «τριφύλλι» θέλει την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Συνεπώς, η νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αποτελεί μονόδρομο.

Το Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα του NovaSports 1HD. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Μπόλονι μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη:

«Ηταν ένας αγώνας που είχαμε στα χέρια μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω ότι στα τελευταία 15 λεπτά οπισθοχωρήσαμε και οι αντίπαλοι μας πήραν όλα τα ρίσκα που μπορούσαν να πάρουν και στην τελευταία στιγμή και το πληρώσαμε. 

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε καλά.  Η αλήθεια είναι ότι αισθανόμαστε απογοήτευση μετά το τελικό αποτέλεσμα. Θέλω να πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να πάμε καλύτερα στην πορεία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News