Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Δυνατό φιλικό δίνει ο Παναθηναϊκός το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ στην έδρα της Καλλιθέας.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά στις 19:00 από το PanathinaikosTV. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Ο Ντάνι Πογιάτος θα δοκιμάσει τους παίκτες του απέναντι σε μια ομάδα υψηλής δυναμικότητας, όπως ο ΠΑΟΚ. Βέβαια, θα υπάρξουν ηχηρές απουσίες και από τις δύο πλευρές.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεχάσει την ανεπίσημη ήττα από την Λαμία στο Κορωπί με 1-0 και να επικεντρωθεί στη δική του βελτίωση μέσω μιας καλής εμφάνισης κόντρα στον «Δικέφαλο».

Εκτός θα παραμείνουν οι Βιγιαφάνες, Χατζηθεοδωρίδης και Αϊτόρ, ενώ δεν υπολογίζονται οι Κουρμπέλης, Διούδης, Αλεξανδρόπουλος και Εμμανουηλίδης λόγω εθνικών υποχρεώσεων.

Το παιχνίδι θα το παρακολουθήσετε από το PanathinaikosTV έναντι του ποσού των 2,50 ευρώ και σε LIVE STREAMING από το newspao.gr.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Ελπίδες για 3/3 ντέρμπι με πράσινους φιλάθλους!

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει στο newspao.gr την κλήρωση του πρωταθλήματος της Superleague και τις δοκιμασίες του Παναθηναϊκού στο πρώτο μισό της σεζόν.

Από τα φιλικά του Αυγούστου φάνηκε πως το «Τριφύλλι» θέλει χρόνο προκειμένου να βρει αγωνιστικό ρυθμό και ισορροπία. Όπως και να το κάνουμε, η χρονιά είναι περίεργη και δεν θα μου κάνει εντύπωση, αν υπάρξουν αποτελέσματα – εκπλήξεις στις πρώτες αγωνιστικές για όλες τις ομάδες.

Στα του οίκου μας η κληρωτίδα «χαμογέλασε» στον Ντάνι Πογιάτος. Το εκτός με τον Αστέρα στις 13/9 ξεπερνιέται με σοβαρότητα και σωστή προσέγγιση. Θα ήταν μια τεράστια νίκη για τον Ισπανό τεχνικό στην Αρκαδία, όχι λόγω του αντιπάλου, αλλά λόγω της χρονικής συγκυρίας που θέλει τον Παναθηναϊκό να μην αγωνίζεται τη 2η αγωνιστική (ανέτοιμος ο Απόλλωνας)!

Την αποχή των δύο εβδομάδων από τα γήπεδα ο πράσινος τεχνικός πρέπει να την αξιοποιήσει σωστά. Χωρίς πίεση από μια πρόωρη βαθμολογική απώλεια. Η ψυχολογία είναι ύψιστος παράγοντας στο ποδόσφαιρο. Και δω, έρχεται και το ΑΕΚ – Ολυμπιακός της πρώτης αγωνιστικής που θα παίξει κάποιο ρόλο στο ξεκίνημα της «κούρσας».

Το εκτός με την ΑΕΛ και το εντός με τον Άρη την τρίτη και την τέταρτη αγωνιστική αντιστοίχως, είναι δύο δυνατά «τεστ». Ο θεσσαλικός κάμπος… «πηγαίνει» στον Παναθηναϊκό την τελευταία τριετία, αλλά δεν παύει να υφίσταται κίνδυνος. Το εντός με τον Άρη στο «χαλί» και όχι στο… χάλι του ΟΑΚΑ θα κριθεί ξεκάθαρα στην ετοιμότητα των δύο ομάδων.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Πάμε και στα ντέρμπι. Θα έλεγα πως είναι «σούπερ» η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό (το αποκορύφωμα θα ήταν 1η-2η αγωνιστική με Ολυμπιακό… λόγω της selling πολιτικής των ερυθρολεύκων), αλλά και για τον κόσμο του.

Η ομάδα του Ντάνι Πογιάτος θα παίξει εκτός και τα τρία ντέρμπι στα ΤΕΛΗ του πρώτου γύρου (ΟΣΦΠ – ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 9-11-13η αγωνιστική). Άρα, οι εντός έδρας επαναληπτικοί θα γίνουν στα ΤΕΛΗ του πρωταθλήματος. Οπότε, δεν αποκλείεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού να έχει τη δυνατότητα να απολαύσει και τα τρία ντέρμπι από τις θύρες του ΟΑΚΑ (συν των πλέι οφ)!

Υ.Γ Απαράδεκτο το live streaming της Λίγκας. Τυχόν βλάβες έπρεπε να είχαν γίνει αντιληπτές μια ώρα τουλάχιστον πριν την προγραμματισμένη έναρξη της κλήρωσης.

Υ.Γ 2 Έγινε το αυτονόητο και ο τελικός του Κυπέλλου της σεζόν 2019-2020 δεν επηρέασε το χρονοδιάγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Υ.Γ 3 Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί για μια αξιοπρεπή σεζόν στο διαιτητικό κομμάτι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News