Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Δείξτε καλό πρόσωπο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ώρα: Δείξτε καλό «πρόσωπο» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ ώρα: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται (τυπικά) τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας σε μια πρόβα τζενεράλε για τους πράσινους πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Superleague (PanathinaikosTV, 19:00, Newspao.gr).

Το πρώτο ντέρμπι για το Τριφύλλι θα είναι προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ντάνι Πογιάτος θέλει να σβήσει τις ανορθογραφίες του τρίτου παιχνιδιού με τη Λαμία και να παρουσιάσει το… καλό πρόσωπο των παικτών του Παναθηναϊκού στο ματς με τον «Δικέφαλο».

Το ΟΑΚΑ δεν θα είναι σε διαθεσιμότητα, η λύση της Λεωφόρου δεν υφίσταται για την ώρα, η Ριζούπολη απορρίφθηκε και ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Αϊτόρ, τον Χατζηθεοδωρίδη και τον Βιγιαφάνες, αλλά και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, Αλεξανδρόπουλο, Εμμανουηλίδη, Διούδη και Κουρμπέλη.

Θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Αλαφούζος: “Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί”

Την ανεξαρτητοποίηση της Superleague υπερψηφίζει ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μίλησε στο τελευταίο ΔΣ της Λίγκας.

Αναλυτικά:

«Η ΟΥΕΦΑ δημιουργεί συνθήκες για να αυτονομηθεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο από την ΕΠΟ. Θέλει να βρει έναν εκτελεστικό διευθυντή διότι βλέπει την δυσλειτουργία που υπάρχει στην ΕΠΟ.

Νομίζω πως αυτό που έγινε στην ΕΠΟ την προηγούμενη εβδομάδα δεν πρέπει να περάσει χωρίς αντίδραση. Δεν είναι δυνατόν να ψηφίζει όλη μαζί η Σούπερ Λιγκ κάτι. Και άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να ανατρέπουν αυτήν την απόφαση.

Η ΕΠΟ δε δέχτηκε να δημιουργηθεί κάποια επιτροπή για να δει ποια θα ήταν ιδανική ρύθμιση με το Κύπελλο και την έναρξη του πρωταθλήματος και μας έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ούτε μπορούμε να είμαστε τα καλά παιδιά που πάντα να λένε ναι και να υπομένουν από την ΕΠΟ τα πάντα.

Δεν γίνεται αυτό. Είμαστε το ποδόσφαιρο, Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τόσο μικρή δύναμη και επιρροή στην ΕΠΟ.

Γι’ αυτό το λόγο δεν ξέρω αν θα πρέπει να φύγουμε τελείως, αυτό μπορεί να είναι ακραίο, αλλά ότι πρέπει να απέχει η Σουπερ Λίγκ, κατά τη δική μου γνώμη, από τις επόμενες συνεδριάσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε».​

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News