Παναθηναϊκός: Πάντα σκληρή η κριτική

H βαθμολογία της Basket League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την νίκη επί του Μεσολογγίου

Η μοίρα του Παναθηναϊκού στη φετινή Ευρωλίγκα έμοιαζε προδιαγεγραμμένη από το καλοκαίρι και τις εξελίξεις στα διοικητικά. Το στοίχημα ήταν να μην κάνει η ομάδα τις ήττες να (μας) μοιάζουν συνήθεια.

Η αλήθεια είναι ότι ο πρωταθλητής δεν μας είχε συνηθίσει σε τόσο άσχημες σεζόν από πλευράς αποτελεσμάτων.

Όσο κι αν βάζουμε στο τραπέζι την απουσία των φιλάθλων (διαφορετικά είναι τα πράγματα για το σύλλογο σε γεμάτο ΟΑΚΑ, αλλιώς σε άδειο), όσο κι αν λέμε ότι με τους οπαδούς τα πράγματα θα ήταν διαφοροποιημένα, το να προσπαθεί το σωματείο ν’ αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας σίγουρα ενοχλεί τους καλομαθημένους φίλους του που από το 1994 κι έπειτα καλόμαθαν στα μεγαλεία.

Σαφώς δεν υπάρχει ίδιο βάθος και ποιότητα όπως τα προηγούμενα χρόνια, αυτό εν μέρει δικαιολογεί το κακό πρόσωπο της ομάδας, αλλά ήττες από τον Ερυθρό Αστέρα, τη Μπασκόνια και τη Βαλένθια με κάτω τα χέρια δεν είναι κάτι που συνηθίζεις.

Παρά την οικονομική λιτότητα και τα νέα δεδομένα που υπάρχουν, ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα Παναθηναϊκός, οι απαιτήσεις θα είναι υψηλές γιατί έτσι είναι φτιαγμένο το DNA αυτού του συλλόγου, άρα και η κριτική δεν πρόκειται να είναι ΠΟΤΕ χαριστική.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News