Παναθηναϊκός: Πανίσχυρος Γιοβάνοβιτς, μεγαλύτερο boost η κούπα

Σοβαρός, δίκαιος και πρακτικός ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του την μαλθακότητα της κανονικής περιόδου όπου είχε την εξοργιστική τάση να παίρνει το λιγότερο δυνατό από πολλά παιχνίδια του.

Με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και στην Τούμπα (1-3, 1-2) ήταν οριακά κατώτερος, θα μπορούσε όμως να πάρει ισοπαλίες.

Το κλαμπ είχε ευκαιρίες που δεν καρποφόρησαν, βρήκε όμως τρόπο να χάσει και μάλιστα με δύο τέρματα διαφορά στο σπίτι του αλλά κι από ένα σουτ από…40 μέτρα στο Βορρά.

Σε όλα τα οριακά ματς της κανονικής περιόδου το τριφύλλι έφερε το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα, κάτι που άλλαξε στα πλέι-οφ εξού κι η ευρωπαϊκή έξοδος μετά από αναμονή πέντε ολόκληρων ετών.

Ο Παναθηναϊκός είναι καλά σήμερα, έχει φρεσκάδα, θεωρητικά μεγαλύτερη δίψα από τον αντίπαλο του για επιστροφή στις κούπες, ενώ προπονητικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς νιώθει πλήρως αποδεκτός/πανίσχυρος φανερώνοντας χαρίσματα άριστης διαχείρισης στην extra season.

Θα είναι ακόμα μεγαλύτερο boost για την εργασία του Σέρβου στην πρώτη του χρονιά στο Κορωπί να πάρει το τρόπαιο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News