Παναθηναϊκός - Πανιώνιος Live Streaming

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος Live Streaming

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος Live Streaming

  • 20/10/2018 – 16:00
  • ΟΑΚΑ
  • ΕΡΤ 1

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ…

Μετά από μία εβδομάδα διακοπής λόγω των αναμετρήσεων για τις Εθνικές ομάδες, το πρωτάθλημα της Superleague ξεκινά εκ νέου.

Ο Παναθηναϊκός μετά την πρώτη απώλεια βαθμών στην Τρίπολη θέλει επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Πανιώνιο για να μπει με την καλύτερη ψυχολογία στην τριάδα των ντέρμπι.

Οι «πράσινοι» θα έχουν 15.000 φίλους τους, ίσως και παραπάνω, στο πλευρό τους και ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να επιλέξει φουλ επιθετικό σχήμα.

Όλα δείχνουν πως για πρώτη φορά φέτος θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2, με τους Μακέντα και Καμπετσή στην κορυφή της επίθεσης. Ο Κουρμπέλης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά είναι αμφίβολο αν θα βρίσκεται και στην ενδεκάδα. Σίγουρος είναι ο Δώνης και δίπλα του θα παίξει είτε ο αρχηγός είτε ο Τζανδάρης.

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, με τους Ινσούα και Κουλιμπαλί αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ. Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης θα παίξουν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

H αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και είναι οι Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Σέχου, Καμπετσής, Μακέντα.

Σε καλή κατάσταση βρήκε η διακοπή τον «Ιστορικό« που μετρούσε δύο σερί τρίποντα. Επέστρεψε ο Κόστιτς, εκτός οι Μανοΐλοβιτς, Καμαρά. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

Η σέντρα στον αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 1.

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.
https://www.youtube.com/watch?v=WY_Zhh9-bI8&feature=player_embedded

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News