Παναθηναϊκός - Πανιώνιος Live Streaming

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος Live Streaming

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος Live Streaming

 

  • 03/12/2017 – 15:00
  • Απόστολος Νικολαΐδης, Αθήνα
  • Novasports 2 HD

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Superleague.

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το 2017 τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο. Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για το αρχικό σχήμα.

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για το 2017 δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι «πράσινοι», ύστερα από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα μέσα στο Νοέμβριο, επιθυμούν να επιστρέψουν στις νίκες, και να πάρουν ένα σημαντικό «τρίποντο» ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεών τους.

Άλλωστε, μετά ακολουθούν δύο δύσκολες εκτός έδρας αποστολές για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος θα παίξει σε Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και Ξάνθη απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Έλληνας τεχνικός αντιμετωπίζει για άλλη μία φορά αρκετά προβλήματα και προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον (ή Κολοβέτσιο), Κολοβέτσιος (ή Αυλωνίτης), Μολέντο και Χουλτ.

Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Σιλά με τον Λούντ, με τον Άλτμαν σε οργανωτικό ρόλο. Δεξιά θα βρίσκεται ο Χατζηγιοβάνης, αριστερά ο Καμπέσας και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μολίνς.

Ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη, Κουλιμπαλί και Μουνιέ και τον αδικαιολογήτως απόντα, φυσικά, Τσάβες, ο οποίος ακόμα δεν έχει επιστρέψει στην Αθήνα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Χουλτ, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Ευαγγέλου, Ρέις, Λουντ, Σιλά, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Μολίνς, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Δώνης, Τζανδάρης, Στάικος, Εμμανουηλίδης.

Η σέντρα στον αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 ώρα Ελλάδος, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 HD.

Κέρδισε ενα Tablet και Εμφανίσεις του Παναθηναικού

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.

http://la8osapofash.com/publ/super_league/super_league/3_12_2017_15_00_panathinaikos_panionios/478-1-0-5260

http://firstrowsportes.net/soccer/panathinaikos-panionios-krk57ab13?l=93374716

http://firstrowsportes.net/soccer/panathinaikos-panionios-krk57aacb?l=93374716

http://www.sportingvideo1.com/20171202/vv5a22f5bb2d3c62.07863967-1853493.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News