Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-2 (Highlights/vid)

Καιρός για νίκη και αντίδραση για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (19:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Super Leauge. Οι «πράσινοι» πήραν ανάσες τις προηγούμενες μέρες, άδειασαν το μυαλό τους και επιστρέφουν με στόχο την πρώτη νίκη στην διαδικασία και την βαθμολογική τόνωση. 

Βέβαια, για να συμβεί αυτό, πρέπει να αφήσει πίσω του τα αμυντικά λάθη και την αρνητική παράδοση που διατηρεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς εσχάτως. Πιο συγκεκριμένα, φέτος το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ηττήθηκε και στα δύο ματς, ενώ στα 10 τελευταία κέρδισε μόνο σε δύο περιπτώσεις! Αγωνιστικά, ο Σέρβος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετική ψυχολογία, αλλά και το μυαλό στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με την Μαρσέιγ.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sports1HD.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε σχέση με το τελευταίο ματς με τον Άρη θα έχει ξανά στη διάθεση του τους Βέλεθ, Γκατσίνοβιτς, Κουρμπέλη, Ιωαννίδη, Χουανκάρ, Χατζηγιοβάνη, Βιτάλ, Πέρεθ και Χατζηθεοδωρίδη. Αναλυτικά η αποστολή: 

Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News