Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός Live Streaming

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός Live Streaming

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός Live Streaming: Να ολοκληρώσει με καλό τρόπο μια δύσκολη χρονιά θέλει ο Παναθηναϊκός υποδεχόμενος στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει απόψε τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (16:00).

Ήταν μια δύσκολη περίοδος, που άρχισε με -6, είχε εντυπωσιακή εκκίνηση που γέννησε προσδοκίες για πεντάδα και διαγραφή της ποινής εξόδου στην Ευρώπη, αλλά ολοκληρώθηκε με την ομάδα να περνά μια μεγάλη κάμψη και με νέες «καμπάνες» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Δώνης, που ήδη με τον Νίκο Νταμπίζα σχεδιάζουν την επόμενη μέρα χωρίς περιορισμούς στις μεταγραφές ή αφαιρέσεις βαθμών, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Κουρμπέλη, Ινσούα, Οικονόμου και Δώνη, καθώς και τους τραυματίες Μπουζούκη, Μαυρομμάτη και Άλτμαν. Εκτός 18άδας έμειναν για λόγους τακτικής οι Μουνιέ, Παντελάκης και Βέργος, που φαίνεται πως δεν είναι στις επιλογές για τη νέα σεζόν.
Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Κάτσε, Αρμενάκας, Αθανασακόπουλος, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Σημειώνεται πως με τη λήξη της σεζόν οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν θα αρχίσουν άδεια, αλλά θα παραμείνουν για προπονήσεις στο Κορωπί μέχρι τις 24 Μαΐου και θα δώσουν και κάποια φιλικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News