Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός Live Streaming | Superleague

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός Live Streaming

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός Live Streaming

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός Live Streaming: Καθαρίζει με Καρλίτος τον Παναιτωλικό!

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, τα περιθώρια βαθμολογικά έχουν στενέψει τρομερά. Ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Παναιτωλικό είναι υποχρεωμένος να νικήσει.

Οι πράσινοι παρά το γεγονός ότι δημιούργησαν 3-4 κλασικές ευκαιρίες για γκολ ηττήθηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έτσι, έκαναν ένα ακόμη βήμα προς τα πίσω.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει από τους κομβικούς του παίκτες να βγουν μπροστά και να μην αφήσουν στους Αγρινιώτες να πιστέψουν στο αποτέλεσμα. Αυτό που συνέβη με τον Ατρόμητο. Ταυτόχρονα το τριφύλλι θέλει γκολ και περιμένει από τον Καρλίτος που έδειξε στις καλές του εμφανίσεις ότι το «έχει» να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το γκολ του Ισπανού επιθετικού πληρώνει 2.25. Οι αγώνες του Παναθηναϊκού σε Live Streaming

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός Live Streaming

Η ομάδα του Αγρινίου έρχεται στο ΟΑΚΑ χωρίς να έχει πετύχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και προέρχεται από την ήττα (0-1) από τον Άρη. Συνολικά μετράει τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες σε εννέα παιχνίδια, ενώ από την περασμένη εβδομάδα προπονητής ανέλαβε ο Τραϊανός Δέλλας.

Για τον Παναθηναϊκό αναμένεται ο Βιγιαφάνιες στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά, καθώς ο Αργεντινός έχει πάρει σταδιακά χρόνο συμμετοχής και είναι πλέον έτοιμος.

Ο Παναθηναϊκός έχει την προϊστορία με το μέρος του. Αν εξαιρέσει κανείς το 0-0 το 2018 μετρά μόνο νίκες τη τελευταία δεκαετία. Ο άσσος από το ημίχρονο προσφέρεται στο 2.10.

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός στοίχημα

Αρκετά ενδιαφέροντα στοιχήματα έχουν ετοιμαστεί από τις στοιχηματικές πλατφόρμες. Ο Παναθηναϊκός δίνεται ως φαβορί και αυτό γεννά ευκαιρίες για υψηλές αποδόσεις. Αυτό θα συμβεί αν συνδυάσει κανείς το αποτέλεσμα του αγώνα με το αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή με το πόσα γκολ θα σημειωθούν στο ματς.

Δείτε αναλυτικά: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός αποδόσεις

Παράλληλα, υπάρχει πλήθος επιλογών και όσον αφορά τους σκόρερ του αγώνα. Χαρακτηριστικά επαναλαμβάνουμε ότι το να κερδίσει ο Παναθηναϊκός από το ημίχρονο παίζει στο 2,10, ενώ το να σκοράρει ο Καρλίτος κοντά στο 2,50. 

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες σε Live Streaming!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News