Παναθηναϊκός: Πάλι έχεις ρόστερ με κενό που «φωνάζει»

«Κλείνει» τις επόμενες ώρες ο προπονητής στον Παναθηναϊκό

Πάλι είδαμε σε στιγμές του παιχνιδιού Μπέϊκον και Καλαϊτζάκηδες να παίζουν στη θέση 4.

Πάλι αναρωτιόμασταν πως γίνεται να έχεις ένα σωρό ξένους, να κρατάς (άλλη μια σεζόν) στάσιμους τους νεαρούς Έλληνες και να μην υπάρχει ΕΝΑΣ άνθρωπος στον πάγκο να δίνει ανάσες στον ποιοτικό Ουίλιαμς.

Ο άνθρωπος σου έδωσε τη νίκη με τους Ιταλούς αλλά κάποια στιγμή νομίζαμε ότι θα έσκαγε τρέχοντας ακατάπαυστα πάνω-κάτω το παρκέ.

Μέχρι πέρσι δεν έπαιρνες πλέι-μέικερ (παγκόσμια πρωτοτυπία), φέτος δεν έχεις άλλο ψηλό να ξεκουράσει τον κορυφαίο σου Αμερικανό. Πάλι καλά να λέμε που είναι κι ο Γκουντάιτις τιμιότατος στο ρόλο του, μπαίνουμε Δεκέμβρη και κουβεντιάζουμε ακόμα πως το κλαμπ χρειάζεται ΔΥΟ ακόμα προσθήκες σε μεγάλα κορμιά.

Ο Μπέϊκον είναι παικταράς, έχει παίξει τη θέση περιστασιακά στη Μονακό αλλά επειδή είναι αθλητής ενστίκτου που πρωτίστως κοιτά το σκοράρισμα είναι μεγάλο ρίσκο του δώσεις την μια από τις δύο θέσεις της ρακέτας.

Αφήστε που το να παίρνει ο Ντουέιν 15 προσπάθειες για να βάλει 15 πόντους είναι υπερβολικό για ομάδα που θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News