Παναθηναϊκός: Παίζει... play off από την 1η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα!

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που δεν έπαιξαν Νέντοβιτς και Γουάιτ

Παπαπέτρου και Παπαγιάννη έψαχναν οι ρεπόρτερ στη media day του νταμπλούχου Ελλάδας με τους δύο γηγενείς να αποτελούν για δεύτερη σερί σεζόν τους ηγέτες του κλαμπ.

Πλέον ανάμεσά τους δεν υπάρχει ούτε Μήτογλου, ούτε Χεζόνια, ούτε Νέντοβιτς (να δούμε πότε θα είναι 100% έτοιμος ο Σέρβος), κάτι που σε συνδυασμό με τους (πολλούς) ρολίστες που έφερε στο Μαρούσι ο Δημήτρης Πρίφτης (αναγκαστικά, αφού τα χρήματα είναι μετρημένα) τους φέρνει σε πρώτο πλάνο.

Ειλικρινά ευχόμαστε κάποιος από τους Αμερικανούς να μας εντυπωσιάσει από τα πρωτοβρόχια, ειδάλλως το βάρος που θα πέσει στις πλάτες των Ελλήνων θα είναι μεγάλο.

Για να το κάνουμε πιο κατανοητό, ας πούμε πως το κλαμπ θα είναι σαν να παίζει ματς play off από την πρώτη κιόλας αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Ενώ οι άλλοι χρησιμοποιούν την κανονική περίοδο για να βελτιωθούν και να μπουν στην τελική ευθεία έτοιμοι, ο Παναθηναϊκός των μετρημένων προσωπικοτήτων θα την χρησιμοποιεί απλά για να κερδίζει παιχνίδια, προκειμένου να μπουν γερές βάσεις αυτοπεποίθησης!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News