Παναθηναϊκός: Παίζει, αν και έχουν αποθεραπευτεί οι βασικοί. Κάτι λέει αυτό...

Η επιβράβευση των Σάρλια - Πούγγουρα

Ένα από τα πολλά κέρδη του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Είναι ακόμα αρκετά νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, όμως ο 26χρονος Λαρισαίος αμυντικός μπορεί ήδη να πάρει σπίτι του το βραβείο του Most Improved Player (πιο βελτιωμένου παίκτη) του Παναθηναϊκού.

Γιατί η διαφορά του εφετινού – γεμάτου αυτοπεποίθηση – Πούγγουρα με τον «ψαρωμένο» στόπερ που ήρθε από τον ΠΑΟΚ είναι χαοτική.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός του Τριφυλλιού έμαθε καλά τα μυστικά της μπάλας ή ότι μέσα σε ένα καλοκαίρι έγιναν θαύματα!

Όλα είναι θέμα σκληρής δουλειάς, επιμονής και εμπιστοσύνης. Ο Αχιλλέας πείσμωσε μετά τις (πολλές) μεταβατικές σεζόν του στον Παναθηναϊκό, έσκυψε το κεφάλι, δούλεψε διπλάσια, έκανε εξαιρετική προετοιμασία, απέκτησε σταδιακά την εμπιστοσύνη του προπονητή και τον απαραίτητο αγωνιστικό ρυθμό και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο.

Δυναμικός στις προσωπικές μονομαχίες, καλές τοποθετήσεις στα μετόπισθεν, σωστές αποφάσεις με χάι λάιτ τον περιορισμό του Σέρχιο Αραούχο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Παραμένει βασικός ενώ έχουν αποθεραπευτεί οι Μάγκνουσον-Σένκεφελντ κι αυτό λέει πολλά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News