Παναθηναϊκός: Παίρνει φανέλα βασικού ο Πούχατς!

Νικολακόπουλος: «Δεν έκανε θέατρο με ΑΕΚ ο Ιωαννίδης, με τον Άβιλα τον χτύπησε... ρεύμα!»

Την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός στον Παναθηναϊκό αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Τιμοτέους Πούχατς στο παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στο Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να αξιοποιήσει το «3-0» της Λεωφόρου απέναντι στους Θεσσαλούς κάνοντας εκτεταμένο ροτέισον ενόψει του «τελικού» με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Η τελευταία μεταγραφή του Τριφυλλιού, ο Τιμοτέους Πούχατς θα φορέσει φανέλα βασικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Εκείνος έκανε το ντεμπούτο του προ ολίγων ημερών στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ενώ δεν έπαιξε καθόλου στην Αγια-Σοφιά απέναντι στην ΑΕΚ.

Κάτω από την εστία θα βρεθεί ο Γιούρι Λοντίγκιν, στην άμυνα είναι πιθανό να παίξουν οι Πούγγουρας – Σάρλια, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Σάντσες, όπως και ο Τσόκαϊ στα χαφ.

Προπόνηση και αποστολή για τη ρεβάνς Κυπέλλου στο Βόλο

Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου στο Βόλο.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Συμεωνίδης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Κρυπαράκος, Βέρμπιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News