Παναθηναϊκός: Παίκτης «καθηγητής» με συμφέρον deal

Παναθηναϊκός: Παίκτης «καθηγητής» με συμφέρον deal

Ακόμα ένα καλό ματς από τον Ρούμπεν Πέρεθ που κάλυψε υποδειγματικά το χώρο μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς, δίνοντας παράλληλα ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Αλεξανδρόπουλο με την ενέργεια και τα τρεξίματά του.

O Παναθηναϊκός πήρε με συμφέρον deal (ελεύθερος) έναν παίκτη επιπέδου La Liga. Εναν χαφ, ο οποίος επί δέκα σερί χρόνια με εξαίρεση τη σεζόν 2014 – 2015 (αποτυχημένη μεταγραφή στην Τορίνο και επιστροφή τον Ιανουάριο στην Ισπανία) είχε σε κάθε χρονιά περισσότερα από 2.000 λεπτά συμμετοχής.

Εναν δυναμικό, σοβαρό, έμπειρο και με ισχυρή προσωπικότητα αμυντικό χαφ, έναν καλό αθλητή που σπανίως τραυματίζεται και απουσιάζει σχεδόν μόνο λόγω κίτρινων καρτών, έναν μέσο που δεν διακρίνεται για την ταχύτητα και τη δημιουργικότητά του, αλλά έχει τετραγωνισμένο μυαλό και ξέρει ανά πάσα στιγμή που να σταθεί και τι οδηγίες να δώσει στους νεαρούς συμπαίκτες του.

Μας θυμίζει πολύ τον Φερνάντο Γκαλέτο, έναν σοβαρό επαγγελματία που έκανε πάντα την δουλειά του στο ακέραιο, αλλά ως μονάδα δεν έδινε κάτι παραπάνω για να ανέβει συνολικά το ποιοτικό επίπεδο του Τριφυλλιού.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News