Παναθηναϊκός: Πάει για τριπλή ανανέωση συμβολαίων μετά των Αϊτόρ!

Παναθηναϊκός: Τα καμπανάκια που χτυπούν δυνατά - Άμεση διόρθωση

Μετά την ανανέωση του Αϊτόρ, ο Παναθηναϊκός θέλει ασχοληθεί με ακόμη τρεις ανανεώσεις συμβολαίων.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι πράσινοι στρέφουν πλέον την προσοχή τους στα υπόλοιπα «μέτωπα» των ανανεώσεων, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να παίρνει… σειρά.

Η πρόθεση που υπήρχε στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια, αλλά κι απ’ την πλευρά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει αλλάξει κι ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει στις τάξεις του τον αρχηγό του και τα επόμενα χρόνια, συνεκτιμώντας την προσφορά και την παρουσία του στις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης Ιστορίας του κλαμπ, αλλά και τη συμμετοχή του σ’ όλο αυτό που άρχισε να χτίζεται απ’ το καλοκαίρι του 2021.

Η επιθυμία των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι να «δέσει» το μέλλον του με την ομάδα ο Κουρμπέλης έως το 2026, όπως έγινε και με την περίπτωση του Αϊτόρ και να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο βασικός κορμός πάνω στον οποίο θα στηριχτεί η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ξεκάθαρη βούληση να γίνουν πρόωρες επεκτάσεις συμβολαίων και με τους Φώτη Ιωαννίδη και Γιώργο Βαγιαννίδη.

Παρότι οι δικές τους υποθέσεις δεν… επείγουν, διότι δεσμεύονται ο πρώτος έως το καλοκαίρι του 2024 κι ο δεύτερος έως το 2025, η διοίκηση του Παναθηναϊκού θέλει να τους επιβραβεύσει με νέα συμβόλαια, με δεδομένο ότι έχει αναβαθμιστεί πλέον ο αγωνιστικός ρόλος τους στην ομάδα.

Πηγή: ΑΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News