Παναθηναϊκός: Κινείται για τον Γιόγκι Φερέλ

Παναθηναϊκός: Κινείται για τον Γιόγκι Φερέλ

Ο Παναθηναϊκός κινείται τις τελευταίες ώρες να κάνει δικό του τον ΝΒΑer Γιόγκι Φερέλ, ο οποίος αποτελεί και τον εκλεκτό του Δημήτρη Πρίφτη για τη θέση του πλέι μέικερ!

Ο τεχνικός των πρωταθλητών, Δημήτρης Πρίφτης, έχει ξεχωρίσει τον 28χρονο γκαρντ, που έμεινε ελεύθερος από τους Λος Αντζελες Κλίπερς και οι Πράσινοι «βολιδοσκοπούν» την περίπτωσή του.

Ο 28χρονος γκαρντ σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει στην Ευρώπη, έχοντας πάντα, όμως, ως προτεραιότητα την παραμονή του στον «μαγικό κόσμο».

Για τον λόγο αυτό, η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη, αλλά το «τριφύλλι» είναι διατεθειμένο να το «παλέψει», καθώς πρόκειται για τον «εκλεκτό» του Δημήτρη Πρίφτη για τον «1».

Ο Φερέλ μετράει 259 ματς στο ΝΒΑ, έχοντας κατά μέσο όρο 7,7 πόντους, 2,3 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ, σουτάροντας με 42% εντός παιδιάς και 37% στα τρίποντα..

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News