Παναθηναϊκός: Πάει για την τρίτη μεταγραφή

Παναθηναϊκός: «Στη... μάχη ο Παλάσιος για να έρθει στο Τριφύλλι»

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Κρίστιαν Γκάνεα, ο οποίος σήμερα είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί από το Τριφύλλι!

Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 30χρονο Ρουμάνο αριστερό μπακ, με τη μεταγραφή να αναμένεται να ολοκληρωθεί με happy end μέσα στην ημέρα.

Πλέον, οι πράσινοι θα φουλάρουν για την επόμενη μεταγραφή του καλοκαιριού. Θα αποκτηθεί ένας ακόμη στόπερ και μένει να δούμε τι θα γίνει στο θέμα του δεξιού μπακ.

Στα χαφ, μεγάλος στόχος παραμένει ο Μπλάνκο, ο οποίος να θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό την καριέρα του, ωστόσο οι απαιτήσεις των μάνατζερ του δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για να προχωρήσει η μεταγραφή τη δεδομένη στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο για να προχωρήσει το θέμα θα πρέπει να πέσουν και τα «θέλω» των εκπροσώπων του. Καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση θα «παίξει» και ο Παλάσιος ο οποίος έχει ήδη μιλήσει στον Μπλάνκο για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News